"NIJE OBAVEŠTEN? GORI JE OD KOŠTUNICE" Bukti rat Milića i Olivera, sada i SUZANA STALA NA MANDIĆEVU STRANU: Pomirenja ni na vidiku
Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić, Shutterstock

KURIR TV

"NIJE OBAVEŠTEN? GORI JE OD KOŠTUNICE" Bukti rat Milića i Olivera, sada i SUZANA STALA NA MANDIĆEVU STRANU: Pomirenja ni na vidiku

Stars -

U emisiji Puls Srbije, Milić Vukašinović je prokomentarisao da su ga neki prijatelji, Željko Mitrović i Oliver Mandić, razočarali jer mu se nisu javili i našli u nevolji.

Nakon toga, Oliver Mandić je javno demantovao da su on i Milić bliski prijatelji, ističući da ga je Milić zvao samo kada mu je nešto trebalo. Mandić je takođe naveo da trenutno živi na Tari i nije bio u mogućnosti da sazna u kom je stanju Milić, ali je zgrožen Milićevim komentarima prethodnog dana.

Nakon ovih izjava, Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana su se uključili u emisiju kako bi odgovorili na Mandićeve komentare.

- On je gori nego Koštunica, nije obavešten je'l da? - rekao je Milić, nakon čega se umešala Suzana ističući da mora da spusti svoj ego:

Suzana Vukašinović, Milić Vukašinović
foto: Kurir televizija

- Moram da kažem da Mića mora da spusti nekad svoj ego i stavi stvari na drugo mesto. Oliver zaista živi drugim životom na Tari i to što je on izjavio jeste zaista istina. Niti čovek čita novine, niti gleda televiziju. Verujem da stvarno nije znao za to što se desilo. Sada je sezona godišnjih odmora i ljudi imaju svoje neke tokove i ne mogu da se bave novinama. Tako da mislim da je krajnje vreme da spuste ego i jedan i drugi, a imaju ga ogromnog. Mislim da treba ovo da stane i da ne treba da se prozivaju ovako javno jer loš primer daju prvo mladim generacijama i onda uopšte na javnoj sceni odaju loš utisak - rekla je Suzana, nakon čega se umešao Milić:

Oliver Mandić
foto: Nemanja Nikolić

- Dobro, to uopšte nije važno. On je mogao da kaže "doktore izvini, uopšte nisam znao" i završena priča. A ta priča o tome kakav sam ja muzičar jer znam samo tri akorda. Pre svega najjače pesme i najlepše melodije su samo u 3 akorda i to mogu samo genijalci. Genijalac iz Roling Stounsa Keit Ričards je sa Džegerom napravio najveći svetski hit svih vremena "I can't get no satisfaction" u 2 akorda.

03:14

NIJE OBAVEŠTEN? GORI JE OD KOŠTUNICE Bukti rat Milića i Olivera, sada i SUZANA STALA NA MANDIĆEVU STRANU: Pomirenja ni na vidiku

- Ja ću naći načina da njih dvojicu pomirim samo da Mići prođe ova rana i da se skinu konci. Onda ih vodim obojicu na jedan ručak i mislim da će onda zakopati ratne sekire - rekla je Suzana.

- Neće se to desiti - dodao je Milić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

10:27

CMIZDRI KAO ZGUŽVANA VIRŠLA, NIJE MI PRIJATELJ! Oliver Mandić nakon skandalozne izjave NAPLJUVAO MILIĆA ZA SVE PARE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja