Najnovije vesti

MAJKA DARKA LAZIĆA IMA DEČKA?! Našla ga preko Fejsa, razveden, ima PETORO dece, bio i na svadbi, a evo čime se bavi
Foto: Petar Aleksić

MAJKA DARKA LAZIĆA IMA DEČKA?! Našla ga preko Fejsa, razveden, ima PETORO dece, bio i na svadbi, a evo čime se bavi

Stars
10:44h

Majka Darka Lazića Branka, nakon dve i po godine od smrti supruga Milana, opet je srećna u ljubavi.

Već navodno deset meseci zabavlja se sa Draganom koji živi i radi u Holandiji, a kog pevačeva majka poznaje godinama. Njega su Darko i njegov brat Dragan lepo prihvatili te je on bio među zvanicama na pevačevoj svadbi.

"Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada je tamo živela pre mnogo godina ali nikad nisu bili bliski prijatelji. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti. Tek kasnije kada je čuo, našao je Branku na Fejsbuku i izjavio joj saučešće. Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile su se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona...", kaže izvor blizak porodici Lazić.

Darko Lazić, svadba
foto: Petar Aleksić

"Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srećna i da ima pravo na svoj život".

kurir.rs/star

Bonus video:

00:24

Darko Lazić ponovo vozi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track