"TOLIKO JE VOLEO BEOGRAD, DA JE OVO URADIO!" Tomina udovica otkrila do sada nepoznate detalje: NIKADA NIJE TRAŽIO NIŠTA ZAUZVRAT
Foto: Kurir TV, Printscreen/YouTube

KURIR TV

"TOLIKO JE VOLEO BEOGRAD, DA JE OVO URADIO!" Tomina udovica otkrila do sada nepoznate detalje: NIKADA NIJE TRAŽIO NIŠTA ZAUZVRAT

Stars -

Pre dva dana otkriven je spomenik legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću u najznačajnijoj beogradskoj ulici, Skadarliji.

Gordana Zdravković, supruga Tome Zdravkovića, gostovala je kod voditelja Ivana Gajića gde je govorila o značaju ovog spomenika u Beogradu.

Ona je tom prilikom otkrila koliko je pevaču značila srpska prestonica, ali i šta je on sve uradio za nju, a da nikada nije pričao o tome.

01:05

TOLIKO JE VOLEO BEOGRAD, DA JE OVO URADIO! Zdravkovićeva udovica otkrila nepoznate detalje: NIKADA NIJE TRAŽIO NIŠTA ZAUZVRAT

- Ja znam da je uradio jako puno koncerata za hendikepiranu decu, penzionere, domove zdravlja, okolo Beograda, dao je Hram Svetog Save, ali nikada nije pričao o tome. I nikada nije tražio ništa zauzvrat. On kaže ja sam to uradio i to je to. Voleo je Beograd i onu zemlju koja je bila - rekla je Gordana i dodala:

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Sa njim se završila jedna epoha nekog vremena. Nestala je Jugoslavija i on je otišao zajedno sa njom. Bez obzira Beograd mu je jako značio i zbog toga mi je jako drago što je spomenik baš u Skadarliji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:41

RADIŠA UROŠEVIĆ OTKRIO KAKO JE TOMA SPUSTIO KOLEGI: Mislio da je zapalio publiku, prišao Zdravkoviću, a EVO ŠTA MU JE ON REKAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track