MILAN STANKOVIĆ ZBOG DUNJE ILIĆ DOBIJA PRETNJE! Promenio broj, niko nije znao gde je NESTAO: Evo šta se događa posle GEJ SKANDALA
Foto: Zorana Jevtić, Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

plaši se za svoju bezbednost

MILAN STANKOVIĆ ZBOG DUNJE ILIĆ DOBIJA PRETNJE! Promenio broj, niko nije znao gde je NESTAO: Evo šta se događa posle GEJ SKANDALA

Stars -

Dunja Ilić, nekadašnja pevačica koja se sada predstavlja kao Ajla Begović, pre nekoliko dana je ušla u javni sukob sa kolegom Milanom Stankovićem, te je iznela čitav niz optužbi na njegov račun zbog kojih mu je ugrožena bezbednost.

Dunja Ilić
foto: Pritnscreen

Ona je takođe tom prilikom na svoj stori javno objavila i njegov broj telefona, zbog čega se Milan našao na meti brojnih pretnji i uvreda.

Kako saznajemo od izvora bliskom Stankoviću, on je zbog straha za svoju bezbednost odmah promenio broj telefona, ali je napustio Beograd, te se odmah uputio u inostranstvo, kako bi se sklonio od svega.

Milan Stanković
foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

- Milanu su, čim je Dunja na storiju objavila njegov broj telefona, počele da stižu pretnje i gnusne uvrede. Svašta su mu pisali i najstrašnije ga vređali. On se prvo nije obazirao na to, ali onda su počeli i non-stop da ga zovu i da mu ostavljaju glasovne poruke. Njegov broj je postao viralan i na društvenim mrežama, pa je zbog toga za sat vremena imao preko 1.000 poruka i propuštenih poziva. Mislio je da će se to smiriti kroz nekoliko sati, ali nakon što je situacija postala dramatična, rešio je da promeni broj koji je godinama koristio i da se na neko vreme opet skloni iz Srbije, odakle je došao iz Grčke - priča naš izvor i dodaje:

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

- Svi su se zabrinuli za njega, pošto se nije javljao ni najbližima, pa je nastala prava panika gde se nalazi i da li je sve okej jer je Dunja baš žestoko udarila na njega. Kad je video da joj se javlja sve više ljudi i da ona to i dalje javno objavljuje, shvatio je da je vrag odneo šalu i da može da se nađe u ozbiljnom problemu. Čvrsto je rešio da joj javno ne odgovara na prozivke, što i ne čudi, budući da je poznato da privatni život čuva daleko od očiju javnosti nakon što se "opekao" zbog veze sa Radom Manojlović, o kojoj su mediji nadugo i naširoko pisali godinama. S obzirom da je upravo počeo Božićni post, ovo je bilo idealno vreme da se skloni od svega i posveti molitvama, dok se bura malo ne stiša - završava naš izvor.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, nakon što je Dunja optužila Milana za razne nedolične radnje, njene tvrdnje su izazvale veliku pažnju, ali i osudu javnosti, te su mnogi bili zatečeni ovakvim izlivom besa i optužbama.

- Ako vam treba bilo kakva informacija o Milanu Stankoviću, p******** za koje imam dokaze da je razvlačio maloletnike po svom stanu, samo mi javite. Mogla sam od njega mnogo da zaradim, lik je mnogo grozan i može da ide u svaki manastir, odvratan je - napisala je pevačica na svom Instagram nalogu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Međutim, Dunja se nije smirivala pa je nastavila da udara na kolegu i da izbacuje još prljavog veša.

- Evo sada njegov broj, kako privlači maloletnike nakaza jer fizički nikog ne bi privukao sigurno, ne kupa se po deset dana i smrdi mu iz usta na metar - napisala je Ilićeva.

Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/Lj.S./A.P.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

06:16

RADA MANOJLOVIĆ ZNA HOĆE LI SE MILAN STANKOVIĆ ZAMONAŠITI! Ne mogu da ga prepoznam, pitam se je l to osoba koju znam 16 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track