KARLEUŠA NE POSUSTAJE, USLEDILA NOVA SALVA UVREDA NA RAČUN ESTRADE! Pevačica u žestokom obračunu posebno kivna na NJEGA...
Foto: Printscreen

Drama

KARLEUŠA NE POSUSTAJE, USLEDILA NOVA SALVA UVREDA NA RAČUN ESTRADE! Pevačica u žestokom obračunu posebno kivna na NJEGA...

Stars -

Jelena Karleuša nakon oštrih prozivki sa reperom Nućijem, kojem je poručila da "sjaše jer nema karijeru", nastavila da se obračunava sa estradom, ovoga puta brutalnom porukom.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

Kako je istakla, ukoliko žele da traju, neophodno je da valjaju u poslu kojim se bave, te da od nje mogu dobiti reklamu ukoliko se budu ponašali primereno njenim načelima.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

- Raznim Crnim K***ima i Palcima, Kurtama Murtama, Nućijima, reperima, treperima, početnicima raznih fela, dajem prijateljski savet! Ako vam je potrebna reklama, pametnije je da me lepo pohvalite, logično i opravdano. Zauzvrat ćete dobiti i moju lepu reč, podršku i reklamu zlata vrednu. Nikakvo odgovaranje meni, nikakvo ku**enje, ništa, to ne volim. Vaša jedina šansa da malo potrajete u šou bizu je da budete dobri! Inače, od muzičke karijere mrka kapa! Znaci oš! Opaljivanje šlihta! To želim, to volim, to je logično i to tako treba u našoj bajci o kraljici i patuljcima! Inače jedete otrovnu jabuku i nije vam dobro. Čemu to? Jednostavno je... lavicama samo niz dlaku... Obrnutno ne valja.. - napisala je JK na Instagramu.

Inače, ona godinama unazad svojim stavovima puni novinske stupce, a društvene mreže gotovo da gore zbog svake nove objave.

Kurir.rs/ Informer

00:41

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track