UŽAS! "ŽENA OD SULTANA" SNIMALA SPOT PA BUKVALNO GORELA! Isplivao jeziv snimak iz studija: Pevačica počela da VRIŠTI (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

UŽAS! "ŽENA OD SULTANA" SNIMALA SPOT PA BUKVALNO GORELA! Isplivao jeziv snimak iz studija: Pevačica počela da VRIŠTI (VIDEO)

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "žena od sultana", nedavno je izbacila novu pesmu, pa je tom prilikom gostovala kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije.

U toku gostovanja Gajić je naveo da je iz nekih izvora načuo da je bilo scena koje nisu ušli u spot i da je bilo vatre koja je mogla da prouzrokuje nešto opasno.

Tijana Milentijević
foto: Kurir televizija

- Pa taj video postoji, imaju ga neki ljudi - rekla je pevačica.

- Imamo ga i mi - rekao je Gajić, nakon čega je i iznenadio pevačicu puštanjem snimka u emisiji.

01:41

UŽAŠ! ŽENA OD SULTANA SNIMALA SPOT PA BUKVALNO GORELA! Isplivao jeziv snimak iz studija: Pevačica počela da VRIŠTI

- Znaš li dokle je došao benzin, procureo je do moje ruke. Znaš li koliko je to vruće kada je blizu. Uopšte nije bilo zanimljivo, zapalili su me i dlake su gorele.

- Nismo hteli da pustimo deo gde si vrisnula. Želeli smo da pokažemo da si ostala jaka i hrabra.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Baš sam vrištala jako. Ja sam imala želju da to bude nešto na foru vode i vatre i da se odozgo snima. Potpuno je drugačije trebalo da izgleda - rekla je pevačica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/L.V.

Bonus video:

01:58

PRVO OGLAŠAVANJE TIJANE EM ZA KURIR NAKON NAVODNOG RASKIDA SA VUKOM MOBOM! Pevačica sve do detalja priznala, pa ŠOKIRALA JAVNOST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track