"RASTA, VOJAŽ I DEVITO NEĆE BITI TU ZA 2 GODINE!" Vesna Đogani javno UDARILA NA REPERE, žestoko ih prozvala: Oni gledaju BIZNIS!
Foto: Kurir

surovo brutalna

"RASTA, VOJAŽ I DEVITO NEĆE BITI TU ZA 2 GODINE!" Vesna Đogani javno UDARILA NA REPERE, žestoko ih prozvala: Oni gledaju BIZNIS!

Stars -

Pevačica Vesna Đogani već dugi niz godina je prisutna na našem estradnom nebu, a zajedno sa suprugom Đoletom Đoganijem, iznedrila je brojne hitove, koji se i dan-danas rado slušaju na veseljima.

Vesna je poznata kao neko ko vrlo otvoreno priča o svojim kolegama, što je i sada bio slučaj kada se dotakla mlađih repera: Raste, Vojaža i Devita.

Vesna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Đoganijeva je otkrila šta zaista misli o njima i njihovoj muzici, te zatim prognozirala da ih neće biti za dve godine:

- Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže - istakla je Đoganijeva u jednom podkastu.

Milica Pavlović, Vesna Đogani
foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

Podsetimo, osim svojih stavova o mlađim reperima, Vesna Đogani je i ranije bila otvorena povodom svojih kolega na estradi. Jedna od njenih izjava koja je izazvala pažnju javnosti bila je i ona o Milici Pavlović, koju je Đoganijeva optužila da je iritira svojim ponašanjem i egom. Ovaj konflikt nije ostao neprimećen, a Milica Pavlović je uzvratila na svoj način.

Kurir.rs/M.K./memecast_podcast

Bonus video:

03:12

KO VAM KAŽE DA RADI ONO ŠTO VOLI, LAŽE! Vesna Đogani BRUTALNO ISKRENO progovorila o kolegama: Pomenula Teu Tairović i Prijovićku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track