"JA NE ZNAM DA JE TO IKO URADIO" ZET OBOŽAVA NEDU UKRADEN! Otkrila gest koji joj je priredio a mnogi su ostali u ŠOKU (VIDEO)
Foto: Andrea Damjanović

iskreno

"JA NE ZNAM DA JE TO IKO URADIO" ZET OBOŽAVA NEDU UKRADEN! Otkrila gest koji joj je priredio a mnogi su ostali u ŠOKU (VIDEO)

Stars -

Pevačica Neda Ukraden pojavila se na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a svojom pojavom ostavila je bez daha sve prisutne.

Neda Ukraden
foto: Kurir

Pevačica je svojim mladolikim izgledom i fantastičnom energijom parira i mlađim koleginicama. Ovaj put pojavila se u nebo plavoj haljini koja je bila prekrivena šljokicama, u skladu sa prazničnim duhom sva je šljaštela.

Neda je malo ispozirala pred kamerama, a potom odlučila da progovori za Kurir.

Pevačica je otkrila da je muškarce osvajala večerom i da je to uvek "palilo", pa se dotakla šta jedan muškarac mora da poseduje kako bi je osvojio.

-To je uvek palilo, uvek sam spremala Raštiku, to je jelo iz područja Hercegovine, a imala sam jednu osobu koja je to stalno tražila i kad sam mu napravila to mu je bilo kao od "milion dolara jelo", a što se tiče muškarca mora da bude zanimljiv i da ima neki posao.

05:28

Neda Ukraden priznala da muškarce osvaja večerom

Ostatak izjave možete pogledati u video klipu iznad.

Pevačica je otkrila da je njen zet imao predivan gest istetoviravši njeno ime.

- Pomogla sam mu oko zdravstvenog problema koji je imao sa očima, pa je on u znak zahvalnosti istetovirao moje ime. Ja ne znam ni jednog zeta da je to uradio i sama činjenica da je to uradio je vredna divljenja i ljubavi.

00:39

Neda Ukraden o priča o svom zetu

Ostatak izjave možete pogledati u video klipu iznad.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs/ N.K.

02:28

REDOVNO MI SE UDVARAJU MLAĐI MUŠKARCI! Neda Ukraden isprozivala vršnjake: Ne mogu uz stepenice, osim DVOJICE KOLEGA koji su TOP!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja