"BIO SAM SIGURAN DA JE ULOGA MOJA" Husa otkrio detalje saradnje za film "Nedelja": Celog života su me poredili sa Džejem!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

"BIO SAM SIGURAN DA JE ULOGA MOJA" Husa otkrio detalje saradnje za film "Nedelja": Celog života su me poredili sa Džejem!

Stars -

Husein Alijević otkrio je u emisiji da je bio veoma samouveren kada je otišao na kasting za naslovnu ulogu u filmu o Džeju Ramadanovskom.

Husein Alijević
foto: Printskrin/Instagram

Husa je priznao da je bio sasvim siguran da će on igrati Džeja.

- Bio sam siguran da će mene izabrati za tu ulogu, s obzirom na to da sam stalno u plesu, da sam odrastao utz Džeja, kao i da sam znao gotovo sve o njemu. A i glumci koji igraju u filmu su bili zadovoljni mojom ulogom – ispričao je Husa.

Pevač je siguran i da će moći da se nosi sa popularnošću, s obzirom da se očekuje velika gledanost filma „Nedelja“.

Džej Ramadanovski, Film Nedelja
foto: Pelicula production

- Tako mi i treba, jer sam sa 20 godina bio jako popularan da u Beogradu gde sam rođen nisam mogao da izađem na ulicu zbog popularnosti, ali nisam ni tada tome pridavao neki značaj – nasmejao se Husa za "Zvezde-Granda Specijal".

Husa je ranije otkrio kako je došlo do saradnje i uloge u filmu „Nedelja“:

Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

- Znao sam čim sam video da me zove kasting menadžer znao zašto me zove. Celog života su me poredili sa njim pa čak i na ulici kada me vide kažu: „Evo ga Džej“. Što se tiče glumaćkog zadatka, bio je veliki izazov jer nikada nisam bio na filmu. Čim sam ušao u tu priču, maksimalno sam se posvetio i zaključao sve druge poslove – ispirčao je Husa ranije.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track