"DOK SAM DOBIJALA BATINE, MISLILA SAM DA ME VOLI" Goca Tržan o stravičnom nasilju: Prvo je bilo koškanje, pa davljenje...
Foto: Ana Paunković

ogolila dušu

"DOK SAM DOBIJALA BATINE, MISLILA SAM DA ME VOLI" Goca Tržan o stravičnom nasilju: Prvo je bilo koškanje, pa davljenje...

Stars -

Goca Tržan priznala je javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo pre mnogo godina.

Goca Tržan, novogodišnji nastup
foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Goca Tržan, poznata pevačica, javno je priznala da je nekada varala svog tadašnjeg partnera, naglašavajući da se to dogodilo pre mnogo godina.

Govoreći o svojim pesmama, Goca je istakla da se ne može svesti na jednu pesmu, jer mnoge od njih sadrže različite delove njenog života, posebno one koje su povezane sa ljubavnim iskustvima i emotivnim izazovima.

- Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album "Zagrli" raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! Istina je, varala sam partnera. (smeh) To je to... Bila sam devojka, igrala sam se - izjavila je Goca za "Blic".

Goca Tržan
foto: Ana Paunković

Uvek krajnje iskrena, prvačica nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nežnost koje je ponela iz roditeljskog doma nešto najvrednije čime može da se pohvali.

- Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živeli su u jednoj sobici kod tetka-Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase. Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živela do 18. godine, ispričala je svojevremeno jedna od najpopularnijih pevačica na pop-sceni.

Goca Tržan, Radomir Raša Novaković
foto: Printscreen/Pink

Svojevremeno je ispričala kako je imala problema sa zlostavljačem.

- Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu, kaže Goca aludirajući na Ivana Marinkovića. Tuga, neverica i bol nisu mogle da nadjačaju ljubav, makar ono osećanje za koje je Goca mislila da je ljubav.

Goca Tržan
foto: Printscreen

- Posle prvog udaraca sam se borila, onda sam otišla, a potom sam se vratila. To je isprva bilo koškanje, unošenje u facu i onda davljenje. Nije ni bilo jutra pošto nisam spavala. Bilo je strašno, to je bila ozbiljna patologija. U nekim trenucima nas je ta agresija spajala na neki način, misliš da je to ljubav, a izvinjava ti se da više nikada to ne bi uradio, priča Goca i dodaje:

- Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli. U stvari, mislila sam da će me zavoleti ako ga promenim. Ali onda sam shvatila da nijedna žena neće uspeti da promeni muškarca - rekla je Goca za "Kutak.net".

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/N.portal

Bonus video:

00:46

SAVRŠENI INTIMNI ODNOS TRAJE 12 MINUTA IZ DVA RAZLOGA! Goca Tržan otkrila kako je došla do SAVRŠENOG trajanja ljubavnog čina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track