SVI DALILINI MOMCI! Prevare joj nisu strane, obožava ljubav pred kamerama! Ljubila didžeja, cimere iz rijalitija, sad tiktokera
Foto: Nemanja Nikolić

NE VOLI DA BUDE SAMA

SVI DALILINI MOMCI! Prevare joj nisu strane, obožava ljubav pred kamerama! Ljubila didžeja, cimere iz rijalitija, sad tiktokera

Stars -

Nekadašnja rijaliti učesnica, koja se sada bavi voditeljskim poslom, Dalila Dragojević otputovala je u Njujork sa novim dečkom, izvesnim Markom.

Dalila Dragojević, Marko, novi dečko
foto: TikTok/justdoitt10

Njih dvoje uživaju u Americi, a mnogi očekuju da uskoro i javno priznaju svoju ljubav.

Dalila Dragojević ima buran ljubavni život. Otkako je u medijima, nekako se čini da nikada nije sama.

Dado Solomon, MC Dado, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Prva njena veza za koju se saznalo je ona iz 2017. godine. Ona je tada volela MC Dada, kojem je pravo ime Dado Solomon. Ipak, ta veza nije potrajala, a on je svojevremeno ispričao da je nekadašnja pobednica rijalitija "Parovi" devojka za avanturu, nikako za kuću i da on s njom nije imao ozbiljne namere. Nakon njihovog raskida pojavila se priča da ga je prevarila sa, takođe rijaliti učesnikom Mladenom Vuletićem.

Mladen Vuletić
foto: Printscreen/Youtube

Dalila i Mladen vezu su započeli pred kamerama televizije Hepi u njihovom rijalitiju "Parovi". Bili su i vereni, a tada su mediji pisali da je njegova porodica ne prihvata za snajku.

Ni ta veza nije potrajala i svako je otišao svojim putem. Mladen je danas oženjen, bivšom zadrugarkom Jelenom Pešić, sa kojom ima dvoje dece. Posvetio se porodičnom životu i privatnom poslu i rijaliti ga trenutno ne zanima. Navodno je imao ponude da uđe u "Zadrugu" i "Elitu", ali je to odbio.

Dejan Dragojević, Elitovizija
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Parovi" su Dragojevićki doneli još jednu ljubav. Ona se zaljubila u Dejana Dragojevića, udala se za njega, brak je trajao pet godina, ali je sve puklo zbog njene prevare. I to javne pred Dejanove oči.

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

Ona se u "Zadruzi 5" zaljubila u Filipa Cara zbog čega se i trazvela. Dejan jeprolazio kroz mučan period, teško je podnosio što njegova žena na njegove oči razmenjuje nežnost sa drugim muškarcem, a na proslavi Srpske Nove godine, razbio je sebi glavu flašom zbog čega je nekoliko dana bio van rijalitija. Mnogi smatraju da mu je upravo ta drama donela pobedu i ček od 50.000 evra. On se nakon razvoda upustio u vezu sa Aleksandrom Nikolić, ali ga je i ona prevarila. I to isto s Filipom Carem. Njih dvoje sada čekaju bebu, a iako je ona trudna, to ih ne sprečava da imaju turbulentan odnos, pa često raskidaju i miri se. Sada su opet u fazi raskida.

Dalila Dragojević
foto: Damir Dervišagić

Nakon što joj je pukla veza s Carem, Dragojevićka ulazi u odnos sa dečkom kojeg je nazivala Gringo, a nakon njega s izvesnim Lukom. Međutim, i s njim nije opstala.

Sad je s Markom, kojeg je upoznala preko Tiktoka.

Bonus video:

00:16

Dalila Dragojević proslavila 30. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track