"NE VOLIM KAD SE DRZNU A ONDA NEMAJU SVOJ STAV" JK joj dala vetar u leđa, evo šta Dunja misli deceniju kasnije
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

nije sve tako crno

"NE VOLIM KAD SE DRZNU A ONDA NEMAJU SVOJ STAV" JK joj dala vetar u leđa, evo šta Dunja misli deceniju kasnije

Stars -

Dunja Ilić eksluzivno, nakon deset godina medijske ilegale, prvi put u emisiji "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić otkriva detalje svog života o kojima je do sada ćutala.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života. Promenila je veru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati. Sve o turbulentnom životu Dunja otkriva za Kurir i staje na put svim nagađanjima.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Ajla je u emisiji otkrila i čija joj je podrška u periodu građenja karijere mnogo značila. Jedna od retkih koja je javno istupila i podržala pevačicu kao mladu nadu, bila je Jelena Karleuša.

- Jako sam ponosna na to što me je ona podržavala, zato što se meni ona jako dopada kao ličnost. Hajde, prvo ću je posmatrati tako, pa tek onda kao nekoga ko se bavi muzikom. Dopada mi se izuzetno kao ličnost, zato što ja ne volim ljude koji se drznu da se bave javnim poslom, a nemaju nikakvo mišljenje i stav. Kakav si ti to čovek ako nemaš ni jedno ni drugo?! Čemu ti služi mozak, ne razumem? - rekla je Ajla i dodala:

Jelena Karleuša
foto: Privatna arhiva

- Imam utisak kada bi nas dve popile kafu da bi pričale pet sati bez prestanka o svakoj temi. Možda bi imale i različito mišljenje, ali bi imale pokriće. Mnogo sam ponosna na njenu podršku.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:32

Dunja Ilić ekskluzivno u Nije sve tako crno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track