"MOJA DECA MENE ODGAJAJU I UČE DA BUDEM NAJBOLJA" Martina o majčinstvu i svojim pačićima: Ne želim da izgubim sebe
Foto: Kurir, Printscreen/YouTube

nije sve tako crno

"MOJA DECA MENE ODGAJAJU I UČE DA BUDEM NAJBOLJA" Martina o majčinstvu i svojim pačićima: Ne želim da izgubim sebe

Stars -

Martina Vrbos gostovala je u emisiji "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, i govorila o svom životu potpuno iskreno i bez zadrške. Otkrila je deo detinjstva, odrastanja, majčinstva i dopustila da je publika upozna u pravom svetlu.

Martina Vrbos
foto: Kurir

Martina je progovorila o najlepšoj ulozi u životu i otkrila kako biti srećna i dobra majka a ne odreći se svojih životnih potreba.

- Moji prioriteti se nisu promenili. Ja sam samoj sebi uvek prioritet. Nenaspavana ja, nervozna ili umorna, odmah se odrazi na moju decu. Mnogi ljudi su uplašeni jer su sve poruke o roditeljstvu užasne. Sve je prirodno i ne treba ti nikakav priručnik za to - rekla je i dodala:

Martina Vrbos
foto: Printscreen YT

- Volela bih ovom prilikom da dam neku suvislu poruku... Moj muž je sa oko 24 godine dobio decu sa mnom, a izjavio je da bi imao i sa 18 godina da je znao da je tako lako. Moja deca su stalno uz mene, ja sam njihova mama i bitno je da su sa mnom. Moja Mila je snimala sa mnom spot, bila je očarana. Malo sam glumila sirenu, puzala po podu - rekla je Vrbos kroz osmeh i otkrila:

Martina Vrbos
foto: Printscreen YT

- Naučila sam ih da igraju moju igru. Oni mene odgajaju i oni mene uče da budem najbolja majka na svetu. Neću da izgubim sebe, ja samo imam svoja dva pačeta i to je to. Imajte što više dece ako možete... Žena ne treba da bude rob dece, muža ili bilo čega. Pojam "mama je mama" je glupost, to je podeljen posao. On je napravio decu, ja sam ih rodila, mi smo zajedno roditelji. I važno je biti tata isto koliko i mama. Ne mislim da treba tući decu, ali treba neke granice da se postave. Ja sam onaj zastareli sistem, kao mene kada tata ućuti nasred ulice kad sam bila mala, njegova reč je amin... Posle 18. godine neka žive svoj život, a dok su kod mene moraće da poštuju moja pravila.

Martina Vrbos
foto: Kurir

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

07:46

STARS EP250

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track