LJUBAVNICA TONIJA BIJELIĆA 15 GODINA MLAĐA OD NJEGA? Upoznali se na nastupu Dragane Mirković, on je MUVAO na sve moguće načine ŠOK
Foto: Damir Dervišagić

LJUBAVNICA TONIJA BIJELIĆA 15 GODINA MLAĐA OD NJEGA? Upoznali se na nastupu Dragane Mirković, on je MUVAO na sve moguće načine ŠOK

Stars -

Kao bomba odjeknula vest da se pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode nakon 24 godine braka.

Dragana Mirković je, kako je Kurir prvi saznao, podnela zahtev za razvod braka, a mediji sada nagađaju da Toni ima novu devojku sa kojom živi u Nemačkoj i ona je 15 godina mlađa od njega.

Njih dvoje, navodno, uživaju u ljubavi i ne mare za komentare drugih ljudi.

- Toni već tri godine nije sa Draganom, upoznao je ovu devojku, baš se zaljubio. Ona je 15 godina mlađa od njega, potpuno je odlepio za njom. Čak se i preselio u Nemačku zbog nje - navodi izvor.

Kako se dalje šuška, ta devojka nije jedina koju je Toni muvao. Sve su glasnije gradske priče da je Toni na nastupima Dragane Mirković muvao devojke i pokušavao da ostvari kontakt sa njima.

Kako navodi izvor, Dragana je sve to primetila, a najviše njegovu nezainteresovanost.

- Dragana je sve to donekle predosećala, ali nije bila sigurna da se nešto zaista dešava. Pa bili su 24 godine u braku, sve je bilo sjajno i bajno i sad odjednom ovo. Nije mogla više to da podnese i podnela je zahtev za razvod. Nije joj bilo lako, ali je tako najbolje - zaključuje izvor.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

00:42

Dragana Mirković posle koncerta se slikala sa fanovima više od sat vremena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track