VODITELJKU MAJKA KUPALA U KADI: Prošla pakao posle vesti da joj je muž sa ćerkom poznatog folkera
Foto: Printscreen

VODITELJKU MAJKA KUPALA U KADI: Prošla pakao posle vesti da joj je muž sa ćerkom poznatog folkera

Stars -

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, trenutno je u braku sa 10 godina starijim Draganom sa kojim ima ćerku Dominiku.

Helena Topalović
foto: Printskrin/Instagram

Muž Helene Topalović, Dragan Aleksić je pre braka sa njom, bio u braku sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Happy" Jelenom Dimitrijević, sa kojom takođe ima dete.

TV Happy, Jelena Dimitrijević, intervju
foto: Promo

Naime, kako se ranije pisalo voditeljka Jelena Dimitrijević, prolazila je kroz pakao nakon što je obelodanjeno da je ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena u vezi sa Draganom Aleksićem.

Kako je pisao "Alo" voditeljka nije ni slutila da njen suprug ima drugu ženu, a pogotovo ne ćerku folk pevača, sa kojim je u odličnim odnosima.

- Jelena i Topalko su u fenomenalnim odnosima, poznaju se godinama i on je često bio gost u svim emisijama koje je ona vodila - pričao je izvor, koji je blizak atraktivnoj plavuši i dodao tada da je Jelena za neverstvo saznala tek kada je osvanula njihova zajednička fotografija sa aerodroma na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkovu ćerku.

Jelena Dimitrijević, Helena Topalović
foto: Aleksandar Sokić, Pritnscreen/Instagram

- Dragan je sa Helenom očigledno putovao svuda, a Jeleni je govorio da putuje poslovno. Čak je i lagao da ide u Dubai, gde ima firmu i gde su Jelena i on živeli godinama, a zapravo je ljubavnicu vodio u Egipat - ispričao je izvor.

- Jelena trenutno prolazi kroz pakao. Telefon joj non-stop zvoni i svi imaju potrebu da joj nešto kažu i pitaju je. Takođe, od kada je ova afera postala javna, Jelena dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Teško joj je, jer ne zna kako sve to da objasni sinu, porodici - rekao je tada izvor za gorepomenuti list.

Jelena Dimitrijević
foto: Printscreen

Inače, Jelena Dimitrijević prošle godine je iznenadila sve kada je podelila da je majka kupa u kadi sa 33 godine.

- Da objasnim ljudima kojima nije jasno zašto me majka kupa neću. Samo želim reći, roditelj te kupa kad ti to ne možeš jer si nemoćan i beba si, kad roditelj ostari, onda ti kupaš njega tako bi trebalo, u međuvremenu i veliko dete traži da bude mala beba negovana . Poruka je sledeća: Džabe se kupamo ako iznutra smrdimo - odgovorila je voditeljka na negativne komentare, a u celu polemiku uključila se i njena majka Tanja Dimitrijević:

- Ona je moje čedo i naga je, a Vi pojedini ste ogoljeni, al drznete se pa pljucnete koji, i da, neće vama sigurno neće biti jasno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:15

STARS EP286

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track