GABI SE DRUŽILA SA SEMIROVOM SUPRUGOM: Sa njim ima seks, sa ženom mu pije kafu
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dvolična

GABI SE DRUŽILA SA SEMIROVOM SUPRUGOM: Sa njim ima seks, sa ženom mu pije kafu

Stars -
Učesnicu „Farme“ je, dok je bila u „Pinkovim zvezdama“, podržavala Sanela Džanković, koja joj je delila komplimente i pozivala fanove da glasaju

O najvećoj ljubavnoj aferi u „Farmi“ koja je zapravo kulminacija veze iz muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“ još ne prestaje da se priča jer je reč o vanbračnoj aferi dvoje mladih pevača. Semir Džanković, pevač iz Novog Pazara oženjen Sanelom s kojom ima dvoje dece, i Gabrijela Pejčev iz Sofije bili su ljubavnici tokom trajanja „Pinkovih zvezda“, a za njihovu vezu saznalo se kad je Gabi ušla u Farmu, a nedavno je ušao i Semir i nastala je prava sapunica. Prvo je Semir pričao da uopšte nije bio s Gabi, a ona je izjavila da ne poznaje njegovu ženu Sanelu Džanković. Međutim, ako koza laže, rog, odnosno Instagram, ne laže. Gabi i Sanela su se i te kako poznavale. Imaju zajedničke fotografije, a Semirova supruga je pružala punu podršku koleginici svoga muža i pozivala fanove da glasaju za nju. Takođe, nije štedela ni komplimente za zgodnu Bugarku. Tako je ispod jedne fotografije na kojoj Gabrijela pozira sa sestrićem Semirova žena prokomentarisala:- Gabi, mnogo si nam zgodna!Pejčeva joj je odgovorila:-Hvala ti, Sanelka, od srca!Koliko je Sanela Džanković bila naivna kad je ovo prijateljstvo u pitanju, govori i komentar ispod zajedničke fotografije njenog muža i Gabrijele:- Nije što je naš, nije što je naša, ali su stvarno najbolji!Ovo dovoljno govori o tome kakvu je prljavu igru igrala Gabrijela Pejčev: uvukla se porodici pod kožu. Vest o prevari duboko je potresla njegovu suprugu, kaže za Stars njena prijateljica:- Ona je to jedva izdržala. Bila je veoma tužna, malo je falilo da padne u tešku depresiju jer je osoba koja veruje ljudima i istinski je gotivila Gabrijelu. Nijednog trenutka nije pomislila da joj ova radi iza leđa. Baš je bio haos tih dana kad je priča došla u novine. Ali polako se oluja smirila - kaže drugarica Semirove supruge koja je želela da ostane anonimna.Sanela Džanković nije želela da komentariše drugarstvo s Pejčevom, samo je kratko rekla:

#opetnajlepši ☺️

A photo posted by Gabi Sade Pejchev (@gabrijela_pejchev) on Jun 24, 2015 at 6:49am PDT

- Svi polako počinju da shvataju kakav je čovek Gabrijela i šta je u stanju da uradi zbog karijere, a vreme će tek pokazati šta je prava istina.

Porodično druženje Gabi sa Sanelom i sa Semirom
Porodično druženje Gabi sa Sanelom i sa Semirom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track