GOLUBOVIĆ NA FARMI DEMONSTRIRA SILU: Kristijan napao Tamaru, celi sto prevrnuo na nju!
Foto: Printskrin

Pomračenje uma

GOLUBOVIĆ NA FARMI DEMONSTRIRA SILU: Kristijan napao Tamaru, celi sto prevrnuo na nju!

Stars -
Noćas je Kristijan mešao alkohol pa je pred zoru potpuno izgubio kompas i napao i izvređao Tamaru Đurić

Kristijan Golubović napao je noćas starletu Tamaru Đurić i na nju prevrnuo celi sto u kuhinji, ali je na svu sreću nije povredio.

Naime, noćas je Kristijan mešao alkohol pa je pred zoru potpuno izgubio kompas i napao i izvređao Tamaru Đurić. Starleta je jutros ispričala Bojani Stamenov šta se sve događalo u kuhinji i zašto je našla nered iako je noćas sve lepo spremila.

"Vi ste moja ružna uspomena, krava mi je vrednija od vas. Vas dve drolje, tebe sam pikirao. Ja takve plaćam pet glava, vikao mi je Kristijan", prepričavala je Đuričeva.

"Kad je poslednje put vidio pet glava. On je rekao da ovakve kao mene plaća 500 evra, a ja njemu da prodaje drogu u crkvi. Okrenuo celi sto na mene. Sve što je bilo, ali nije me povredio", prepričavala je Tamara.

"On nema ništa da upotrebi protiv mene. Neću da ćutim Indijancu, samo mu luk i strela fali. Klempav je kao Dambo", nastavila je da se žali starleta.

"Nije me dirao, samo mi se unosio u faci. Na mene ne može da reži, može mami narkomanki da reži. On nema dela, on ima samo priču", nastavila je Đuričićeva da prepričava njegov nalet besa.

Podsetimo, Kristijan je napao i prevrnuo krevet na kojem je bila Tijana Đurić i tom prilikom je povredio Jelenu Krunić, koja je ubrzo potom zbog zdravstvenih razloga napustila Farmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track