GOLUBOVIĆKA SASULA MARINI U LICE: Firči je urinirao po tebi!
Foto: Printskrin

Svađa na imanju

GOLUBOVIĆKA SASULA MARINI U LICE: Firči je urinirao po tebi!

Stars -
Ni večera na najpoznatijem imanju u regionu ne može da prođe bez sukoba.

Ovoga puta u centru pažnje su pevačica Marina Perazić i Jelena Golubović. Sukob ovde dve ukućanke krenuo je oko spremanja hrane, a završio sa tim ko ima kog j.bača.

"Zašto si ušla na imanje ako imaš dečka napolju? Što nisi ostala sa njim da uživaš napolju", upitala je Golubovićeva pevačicu koja je mislila da će što boljim odgovorom da je se otarasi.

"Ušla sam ovde jer zarađujem velike pare", rekla je Marina. Naravno, ovo je samo probudilo revolt u Golubovićevoj."Pa da, da bi mogla da platiš j*bača. Zato si i ušla. Ja ne mogu da verujem da se ti zadovoljavaš jednom mesečno", nastavila je Jelena.

Pevačica je pokušala da se izbori sa rediteljkom."Znaš kako je dobra. Ja ga ne menjam 13 godina", rekla je ona, ali Jelena nije odustajala."Ma džaba sve kad se ti j*beš sa njim jednom mesečno, ako te to zadovoljava onda strašno", rekla je ona, a onda oplela po bivšem Marininom partneru, sa kojim pevačica ima decu.

"Ma i Firči te ostavio, strašno. Pljuje te po novinama, razvaljuje te. Ur*nira po tebi", rekla je Jelena.Međutim, pevačica je imala što šta da kaže i na tu temu."Za tvoju informaciju ja sam njega ostavila, a ne on mene", pravdala se Golubovićevoj koja je taj odgovor jedva dočekala.

"Pa to je još gore. Uskratila si ocu da viđa decu. Strašno. Neverovatno", nastavila je sa prozivkama, a onda se Marina povukla i ućutala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track