KAJA DOMAĆICA U BRISELU: Kopa, sadi i kuva ručak svaki dan!
Foto: Kurir

Porodičan život

KAJA DOMAĆICA U BRISELU: Kopa, sadi i kuva ručak svaki dan!

Stars -
Kada se vratimo, on ulazi u studio jer završava svoj novi studijski album a ja ulazim u kuhinju da spremam ručak. Kada sve završimo, idemo po Nikolinu i vraćamo se, a onda sledi porodični ručak, pranje sudova, ispričala je pevačica

Mikrofon je zamenila varjačom, a haljine keceljom. Katarina Ostojić (31) je promenila život udajom za di- džeja Džuniora Džeka (43).

"Ne bi ste verovali kakav život živim", kroz smeh nam je rekla Kaja i nastavila.

"Ustajem u 6 sati, spremam doručak a onda Džunior i ja vozimo moju ćerku Nikolinu (12) u školu. Kada se vratimo, on ulazi u studio jer završava svoj novi studijski album a ja ulazim u kuhinju da spremam ručak. Kada sve završimo, idemo po Nikolinu i vraćamo se, a onda sledi porodični ručak, pranje sudova", priča nam Kaja i uverava nas da se ne šali već da je u potpunosti njen život postao pomalo dosadan.

Foto Tviter
Foto Tviter

"Imam jako lepu baštu iza kuće, pa je često okopavam i sadim cveće. Kuća i vrt su naša oaza mira i ljubavi. Naš prvi komšija ima ergelu konja, pa je i sam pogled na njih, delotvoran i umirujući", kaže pevačica, koja dodaje da je, iako ne radi i ne nastupa, na kraju dana ipak umorna i sve češće leže u 23 sata.

"Svi me pitaju kakav je noćni život u Briselu jer su ubeđeni da se provodim obilazeći klubove, međutim, istina je potpuno drugačija. Rano ležem jer rano i ustajem. Iako živim naizgled dosadan porodičan život, mogu vam reći da mi jako prija i da sam istinski srećna žena", tvrdi Kaja.

U Srbiju dolazi krajem godine"Džek planira da završi i izda album sledećeg meseca. - Zbog njegovih, ali i školskih obaveza moje ćerke, nećemo moći da dođemo pre Nove godine, ali, budući da me ovde često posećuju prijatelji i porodica, ništa mi ne nedostaje", kaže Kaja.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track