KARLEUŠA: Samo vrhunski pevači mogu da otpevaju MOJE PESME! Lukasov odgovor je sve bacio u TRANS!
Foto: Printscreen

Zvezde Granda

KARLEUŠA: Samo vrhunski pevači mogu da otpevaju MOJE PESME! Lukasov odgovor je sve bacio u TRANS!

Stars -

Takmičarka "Zvezda Granda" Ana Vlajić iz Lazarevca oduševila je članove žirija svojim izgledom. Takmičarka se predstavila pesmama "Po mome srcu hodaj" i "Nije ona nego ja" koju u originalu izvodi Jelena Karleuša. Ana je dobila pet glasova i sebi obezbedila prolaz u drugi krug, a debata se povela zbog Jelenine pesme.

Bosanac je prvi naveo da Ana nije bila dobra u Jeleninoj pesmi. On smatra da je ta pesma laka za izvođenje i da Ana nije zaslužila glas jer je nije lepo otpevala.

"To je melodjia, vrte se 4 takta, ako ti to nisi mogla da otpevaš, onda ja nisam moga da dam da" otkrio je Dragan.Karleuša je objasnila da su njene pesme teške za pevanje.

"Zbog moje pesme, ja ti ne bih dala glas. Moje pesme su velika koska, baš što deluje jednostavno, one su sve samo ne jednostavne, puno teksta, nema vremena da se uzme vazduha, to ne može svako da otpeva. Vrhunski pevači ne mogu da otpevaju moju pesmu. Kada pravim, pesmu zovem najbolje vokale", rekla je Jelena.

"Aman ženo više", ubacila se Marija Šerifović dok je JK pričala.

Marija se ponudila da peva Karleuši vokale, što je odbila.

"E upravo smo raskinule", rekla je Marija i "krenla" da napusti studio. Haos je nastao kada se Lukas ubacio."Nikad u životu nisam čuo da neko toliko hvali svoje pesme" rekao je Aca."Od sada, ja molim kandidatkinje kada pevaju pesme od Jelene Karleuše, da uzmu bocu sa kiseonikom i udišu vazduh. A gde si ti uzimala vazduh?" pitao je Aca koleginicu.

"Ja imam ogroman kapacitet", odgovorila je Jelena."To je veštački kapacitet", dodao je Aca.

"Otkud ti znaš da je veštački kapacitet?""Čitao sam u novinama", rekao je Lukas."Pa i ja sam za tebe svašta čitala", bila je oštra Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track