KRISTININA MAMA OTKRIVA: Ona ima traume ali mi je nismo zlostavljali!
Foto: Printskrin

Vrišti noću

KRISTININA MAMA OTKRIVA: Ona ima traume ali mi je nismo zlostavljali!

Stars -
Članica grupe “Luna“, Kristina Čanković, potpuno je šokirala cimere u Lisoviću, kao i gledaoce, kada se jedne noći uz vrisak probudila i nije prestajala da plače a povodom toga se oglasila i njena majka.

Naime, Kristina je tada otkrila da je proganjaju demoni prošlosti.

"Sa 14 godina sam doživela strašnu stvar, neću da pričam o tome jer je to moja životna trauma zbog koje vičem noću", rekla je pevačica, nakon čega su pojedini ukućani otkrili da su iz gradskih šuškanja čuli kako su Kristinu zlostavljali roditelji.

Kako bi saznali istinu, novinari su pozvali farmerkinu majku Marija Čanković.

"Kristina je naše starije dete. Mi imamo dve devojke, koje su mažene i pažene, mezimice u svojoj porodici, tako da su lažne bilo kakve priče o tome da smo je zlostavljali. Ona je sama rekla da ne želi da otkriva detalje svojih trauma i zato ni ja ne želim da pričam na tu temu. Možda jednog dana otkrijemo sve. Kristina je sama po sebi interesantna i mislim da se već snašla na imanju. Svakome bi teško palo daje odjednom u drugačijem okruženju, da spava sa više od 20 ljudi u istoj prostoriji, ali ona je prilagodljiva, tako da mislim da neće imati problema tokom boravka na imanju, kaže farmerkina mama, koja sukob ćerke sa pevačicom ZoricomMarković zbog prljavog WC-a objašnjava kao deo Kristininog temperamenta.

"To je Kristina. Ona uvek kaže šta misli, a činjenica je da je ona devojka koja nije navikla na takvu vrstu toaleta. Znam da privatno voli Zoricu i poštuje, kao i celanaša porodica, tako da mislim da će se izmiriti", završava Marija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track