MATORA SMUVALA MALU HELENU: Topalko očajan ali mu gunđanje ništa ne vredi!
Foto: Printscreen Instagram

U vezi s rijaliti zvezdom

MATORA SMUVALA MALU HELENU: Topalko očajan ali mu gunđanje ništa ne vredi!

Stars -

Helena Topalović, ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, intenzivno se druži sa bivšom učesnicom „Parova“ Jovanom Tomić Matorom, koja ne krije svoje skolonosti ka istom polu!

Kako je za Kurir Stars rekao njihov zajednički prijatelj, njih dve su počele intenzivno da se druže nakon što je Helena raskinula vezu sa Slobom Vasićem, a koliko su bliske, pokazale su prošle nedelje na jednom beogradskom splavu, kad su se bez blama, naočigled prisutnih, ljubile u separeu.- Napile su se, opustile i nisu se razdvajale celo veče. Tomićeva je dokazala da je luda kad je pod dejstvom alkohola, jer je sve vreme spopadala Topalkovu malu. Jovana ju je grlila i ljubila po vratu, zatim su se nekoliko puta poljubile u usta, onako na blic - rekao je izvor Kurir Starsa.Prema njegovim rečima, Matora se na sva usta hvali kako ima najzgodniju devojku u Beogradu. Nedavno je Helenu vodila na vikend u Valjevo, kod prijatelja u vikendicu. - Matoru svi znaju s televizije, pa ni u Valjevu nije prošla neprimećeno. Svima je bilo očigledno da je veoma bliska s tom lepom devojkom koja je bila s njom, komentarisali su kako se vidi da su više od drugarica. Nisu znali da je ta lepotica pored nje Topalkova ćerka - kaže naš izvor.

Topalku se ne sviđa ovo druženje Milan Topalović Topalko nije baš zadovoljan što mu je ćerka vodi buran noćni život i druži se sa učesnicom „Parova“.- Topalko smatra da je Matora dobra i pozitivna osoba, ali smeta mu što Helena s njom ostaje u klubovima do jutra. Ipak, ćerka mu je sad punoletna i ne može on tu ništa da uradi, osim da malo gunđa, što i čini, ali mu ne vredi - kaže jedan pevačev drug.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track