PAROVI JOŠ NEDELJU DANA: Učesnici vrištali od sreće!
Foto: Printsrkin

Ovo niko nije očekivao

PAROVI JOŠ NEDELJU DANA: Učesnici vrištali od sreće!

Stars -

Oni žele da ostanu unutra! Kad je voditeljka Bojana Ristivojević saopštila odluku produkcije da će šou program "Parovi" trajati još nedelju dana, na trenutak su svi pomislili da je reč o šali.

- Zbog velike gledanosti i masovnog javljanja gledalaca koji mole da se još "druže" sa vama, produkcija je donela odluku da "Parovi" traju još nedelju dana - rekla je voditeljka.

- Finale će biti sledećeg petka, 15.jula. Tad je u vili nastalo opšte oduševljenje! Pojedini takmičari nisu krili radost zbog ovakve odluke produkcije Hepi televizije i rekli da iskreno žele da ostanu još u rijalitiju..Prvi je sa stolice skočio da pozdravi odluku produkcije Marko Perović, za njim Mladen Vuletić, pa Dalila Mujović, zatim Anđela Lakićević...

Ostanku u vili čini se, najviše se radovala Vesna Rivas, a ni Ružici nije bilo krivo što će ostati da gleda Zoricu i Gastoza kako se ljube jos nedelju dana.

- Bravo! - vikao je Marko Perović.

- Tek će sad maske da padnu! Da vidimo ko je najizdržljiviji! I ko treba da ode u finale! Pripremili smo još afera za otkrivanje. Idemoo!

-Ovo je dramaturgija! - vikala je Vesna Rivas.

- Sad ćemo da vidimo ko su igrači, a ko cvili da ode kući.

- Mora da smo mnogo gledani, kad ćemo još trajati - rekla je Dalila Mujić.

- Mada bi bilo dobro da izbace Gastoza i Zoricu.

Bilo je gotovo neverovatno i potpuno neočekivano da oni koji su mesecima pod kamerama i dalje žele da borave u zatvorenom prostoru.

Bilo je i onih koji su se pobunili, ali su bili nadglasani od ostalih učesnika, spremnih da pobede rekorde i slome granice izdržljivosti. Hepi televizija očigledno je spremna da "Parovi" još traju, a da igra produkcije sa učesnicima nema kraja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track