(VIDEO) PRLJAVE IGRE: Maja pokušala da otruje Jelenu Balerinu?
Foto: Printskrin

Nikolićeva preterala

(VIDEO) PRLJAVE IGRE: Maja pokušala da otruje Jelenu Balerinu?

Stars -
Pevačica se iskrala i otišla u kuhinju, gde je pomešala sadržaj iz četiri kapsule s energetskim pićem, pa šolju dala Miloševićevoj
1 / 5 Foto: Printskrin

Maja Nikolić otišla je predaleko kad je u noći između subote i nedelje Jeleni Milošević Balerini podvalila napitak koji je napravila od praha iz čak četiri kapsule i energetskog pića.

...prinosi Balerini šolju...
...prinosi Balerini šolju...

Naime, Nikolićeva je oko sat i po iza ponoći, nakon što je Balerina odigrala seksi ples s Kristijanom Golubovićem, skovala plan kako da joj pomuti razum i natera je da ode korak dalje i izvede striptiz. Dok su farmeri sedeli za stolom i čašćavali se sladoledom i šampanjcem, koji su dobili od Zadruge kao nagradu za uspešno odigranu igru, Maja se iskrala u kuhinju i mešala tablete s energetskim pićem. Sve vreme se smejala i bacala pogled ka kameri. Čim se vratila u dnevnu sobu, dala je Balerini šolju, a ona joj je zahvalila, ni ne sluteći da joj je Maja podvalila napitak.

Farma 6 ~ Maja drogira Balerinu :D by paladaatina

...sipa joj energetsko piće...
...sipa joj energetsko piće...

...Kristijan daje Miloševićevoj piće...
...Kristijan daje Miloševićevoj piće...

Kristijan saučesnik- Ajmo da nazdravimo za Kristijana. Idemo do kraja! - vikala je Maja i kucala se s Jelenom, koja je uzela dobar cug.Posle nekog vremena nešto joj je bilo čudno, pomirisala je šolju, probala kašikom sadržaj i prestala da pije. Maji se nije dopalo što njen „specijalitet“ nije popila naiskap, a ono šta je uradila otkrila je Zorici Marković, koja se priključila i stalno nazdravljala s Miloševićevom, a onda i Kristijanu Goluboviću.- Ajde, daj joj, seljančica da popije do kraja - govorila je Maja žestokom momku, koji je pristao na ovaj Nikolićkin pakleni plan. On je pozvao Balerinu i pružio joj šolju. Da bi joj zamazao oči, popio je jedan gutljaj, a onda je ona cugnula.

...nazdravljaju...
...nazdravljaju...

...Jelena pije Majin napitak...
...Jelena pije Majin napitak...

Bez posledica- U pitanju nisu farmakološke tablete, već biljni sadržaj koji nema nikakva neželjena dejstva na žene. To je bila zajednička šala farmera. Videlo se da Balerina nije posle ispijene „terapije“ imala nikakve posledice - kaže naš izvor blizak produkciji.Ipak, Maja je preterala sa svojim igrama, jer je ovim postupkom poslala ružnu poruku svim gledaocima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track