PUNI 66 GODINA: Goran Bregović slavi rođendan u stilu Hjua Hefnera!

Žurka na Dedinju

PUNI 66 GODINA: Goran Bregović slavi rođendan u stilu Hjua Hefnera!

Stars -
Muzičaru prijatelji u jednoj vili na Dedinju spremaju gala zabavu, koja će ličiti na one koje priređuje vlasnik Plejboja

Goranu Bregoviću prijatelji spremaju gala proslavu 66. rođendana, koja će biti slična žurkama koje organizuje vlasnik Plejboja Hju Hefner.Oni će u narednih nekoliko dana zakupiti vilu na Dedinju, gde će ugostiti više od sto zvanica. Na žurki će, pored bogatog posluženja, biti i na desetine zgodnih devojaka.- Bregović 22. marta, kad mu je rođendan, nema koncert, pa su njegovi saradnici rešili da mu naprave žurku. Zakupiće vilu sa unutrašnjim bazenom, tako da će biti i kupanja. U Beograd će tog dana doputovati njegovi prijatelji sa svih strana sveta, a s kojima se dugo nije video. Gosti će biti okruženi hostesama, koje su prave lepotice i koje će biti zadužene da vode računa da gostima ništa ne nedostaje. Atmosferu će podgrejati i vrhunske go-go igračice, najverovatnije iz inostranstva - priča izvor Kurira blizak muzičaru.

Prijatelji žele da rođendansko slavlje bude prilika da se Bregini saradnici i prijatelji malo opuste pred nastavak velike turneje s grupom Bijelo dugme.- Zabava će biti sjajna, služiće se šampanjac i Bregino vino, a zapevaće i pevači „dugmića“ Tifa i Alen Islamović. Biće pozvani i Severina i Igor Kojić, Čola, Mirjana Bobić, Tonči Huljić i drugi koji nisu poznati javnosti - zaključuje naš sagovornik.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Bregom i njegovim saradnicima, ali oni se nisu javljali na telefon.

TurnejaHARA PO AUSTRALIJIMuzičar se trenutno nalazi na turneji u Australiji, koja odlično protiče. Nedavno je nastupio u čuvenoj zgradi Opere u Sidneju. Sviraće i u Pertu, a karte za taj koncert prodale su se u kratkom roku. Po povratku iz Australije odlazi u Beč. Brega intenzivno radi i na novom albumu „Tri pisma iz Sarajeva“, koji bi u prodaji trebalo da se pojavi do kraja godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track