ALEKSANDRA SUBOTIĆ BILA SA DVA TURČINA U ISTO VREME! Tajne veze starlete sa starijim muškarcima! Ljubina ćerka odgovara: Tačno je, oni vole lepe žene! MOJ ŽIVOT, MOJA STVAR!
Foto: Printscreen/Instagram

ostajala po nekoliko dana

ALEKSANDRA SUBOTIĆ BILA SA DVA TURČINA U ISTO VREME! Tajne veze starlete sa starijim muškarcima! Ljubina ćerka odgovara: Tačno je, oni vole lepe žene! MOJ ŽIVOT, MOJA STVAR!

Rijaliti -

Pre nego što je upoznala Davida Dragojevića u "Parovima 5", Aleksandra Subotić viđala se u isto vreme sa dvojicom muškaraca iz Turske, kod kojih je često odlazila i ostajala po nekoliko dana, otkriva Kurir.

foto: Dado Đilas

Druženje Aleksandre sa Turcima odvijalo se neposredno pre nego što je ona s majkom Ljubom Pantović ušla u rijaliti u kojem se smuvala sa sadašnjim dečkom, sa kojim se trenutno nalazi u "Zadruzi". Naši izvori pričaju da je to Subotićkino viđanje sa Turcima potrajalo oko godinu dana.

"Dvojica muškaraca, starosti između 30 i 40 godina, povremeno su dolazila u Beograd, ljudi su viđali Aleksandru s njima kako sedi u kafićima. Odlazila je i ona kod njih na po nekoliko dana, govorila je da tamo ima "radne vikende" kao foto-model. Ja ne znam šta je od toga istina, nije me ni zanimalo preterano. Tada je već bila punoletna, mogla je da radi šta je htela", izjavio je naš sagovornik.

foto: Zorana Jevtić

Naša saznanja potvrdila je i starleta iz Kaluđerice, mada je u prvi mah bila zatečena i zaprepašćena pitanjima. Po njenom izrazu lica, izgleda da je ova tema nešto što je ona želela po svaku cenu da sakrije.

"Kojim Turcima? Ne znam o čemu pričate", pokušala je Subotićeva da negira svoje "druženje" sa Turcima, a kada smo joj predočili da znamo sve detalje o tome, čak i njihova imena, zanimanje i sve ostalo, pristala je da nam ispriča o čemu je reč.

"Jesam se viđala s njima. Moj život je moja stvar! Možda je to bila neka poslovna saradnja između nas, otkud vi znate", besno nam je poručila ona.

Kakve to radne kvalitete i veštine poseduje Subotićeva, pitanje je koje se samo nametnulo. Nevešto objašnjava da je poznata kao osoba koja je predana poslu i da su to i drugi prepoznali, mada nam nije objasnila o kakvoj profesiji je reč.

"Pa, ja sam lepa žena. Turci vole lepe žene. Imala sam neke planove tada, ja sam profesionalna kada je reč o poslu, oni to cene, svi to cene. Uostalom, to je bilo davno, ko se još toga seća", kaže starleta.

Svađa

Na ivici raskida

Ulazak u "Zadrugu 2" Subotićevu i Dragojevića po svoj prilici koštaće skupo s obzirom na to da se sve češće svađaju, a svaka nova rasprava vodi do kraha njihove veze. Juče su se sukobili zbog toga što je starleta previše ljubomorna.

"Sve radiš kako tebi odgovara. Ti ideš i pričaš da sam ja ljubomorna. Nemoj da komentarišeš to što mi smeta. Mislim na to što si komentarisao koja devojka koje gaće nosi", vikala je ona, a David je pokušao da joj dokaže da je mnogo voli.

"Svi vide da si ljubomorna. Gledam te kao boginju, nemoj da se*eš", rekao je bivši fudbaler.

foto: Printscreen

Lična karta

Aleksandra Subotić

Rođena: 1. oktobar 1996. godine

Mesto: Podgorica

Zanimanje: Starleta

Deca: Ćerka Magdalena (5)

foto: Marina Lopičić

(Kurir, Ljiljana Stanišić/ Foto: Printscreen Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track