PU*IŠ ZA 10 EVRA! JE*AĆU TI MAMU KLOŠARSKU! Miki NASRNUO na Tomu zbog skandaloznih detalj! Obezbeđenje ga jedva obuzdalo! (VIDEO)
Foto: Pritnsceen

Pu*iš za 10 evra! Je*aću ti mamu klošarsku

PU*IŠ ZA 10 EVRA! JE*AĆU TI MAMU KLOŠARSKU! Miki NASRNUO na Tomu zbog skandaloznih detalj! Obezbeđenje ga jedva obuzdalo! (VIDEO)

Rijaliti -

Toma Panić i Miki Đurićić žestoko su se posvađali, a onda su se umešali i ostali zadrugari.

Naime, voditelj Milošević je pitao Tomu zašto ogovara Marka ako mu je drug i zašto je rekao da je Marko imao se*s sa Draganom iza bine.

"Kad sam ja šapnuo Mikiju Brendon, on je rekao Miljković. Ja kažem kakav Miljković", rekao je Toma, ali ga Miki prekinuo.

"Bio sam u puno rijalitija, ali ovakvo go*no kao što je Toma ja nisam video. Poenta priče je zašto bi njegov najbolji drug tako nešto rekao za njega".

"Ja njega pitam kakav je on čovek, on meni kaže kada shvatiš igru biće ti lakše. Nemoj meni da nameštaš rijaliti ovde", rekao je Toma.

"Je*aću ti mamu zbog ovoga, diskvalifikovaće me zbog tebe, to sam i čekao. Je*aću ti mamu klošarsku, kinesku, biće bijen! Gotovo", vikao je Miki, a onda je nastao haos među zadrugarima koji su stali na Mikijevu stranu a najglasnija je bila Matora.

"Svi ti se smeju, samo lažeš" vikala je Matora. Nakon svega Miki je u pratnji obezbeđenja izađao napolje, a onda su zadrugari nastavili razgovor.

"To me uopšte nije zaintrigiralo, jer postojale su razne priče. Ja ne mogu da verujem ni Mikiju, ni Tomi jer niko nema dokaz. Ne ljutim se na Tomu", rekao je Marko.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track