ne cvetaju ruže

KAKAV SI TI MAJMUN! ZAŠTO BIH TRČALA ZA TOBOM? David i Ana se sukobili najžešće dosad, a Aleksandrina reakcija je URNEBESNA! (VIDEO)

Rijaliti -

David Dragojević i Ana Korać veoma retko se svađaju pred drugima, a ovaj put u se sukobili sa Crnim stolom.

Rasprava je počela nakon što je Jovana Tomić Matora iznela da je Ana slagala Davida u vezi sa intimnim odnosom sa njenim bivšim momkom. Naime, Matora je izjavila da joj je Ana pričala kako je imala najbolji s*ks sa bivšim momkom koji je trajao oko sat vremena.

foto: Printscreen

"I ja nekad glupost slažem. Jesam se naljutio, proradio mi malo muški ego. Neka vidi i kako je to kada se ja naljutim. To sam sinoć rekao", poečo je svađu David. Koraćeva je zatim ispričala zašto je trčala za njim da se pomire, iako tako nešto nikad nije radila.

"Ne mogu da verujem da se naljutio zbog toga. Zato sam ja trčala konstantno. Nema potrebe da trčim ja za tobom. Zbog čega sam ja trčala za tobom?", govorila je Koraćeva i naljtila se na Davida, a potom su se Zadrugari umešali i rekli da je on slične stvari radio kada je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić. Subotićeva se sve vreme smeškala, ali je istakla da Davida nikada nije ponižvala.

foto: Printscreen

"Kakav si ti majmun. Budeš li mi prebacivao večeras takve gluposti", prebacila mu je Koraćeva.

"Ona sad opet prebacuje na mene, ti si mene nap*šila pred svima", žalio se Dragojević.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track