Najnovije vesti

GURALI JE U ZID, PSOVALI, PRETILI

ŽIVELA U ZLATNOM KAVEZU, SAD IZNELA SVE DO SITNIH DETALJA: Horor ispovest Grgurićeve o Šariću ostavila sve u ŠOKU! VIDEO

Rijaliti

Iva Grgurić do detalja je ispričala kako je živela kod biznismena Marijana Šarića, a kaže da je to bilo kao u "Zlatnom kavezu".

Poznato je da je Marijan porodičan čovek koji ima sedmoro dece, kako je ispričala Iva. Tokom razgovora zarugarka je otkrila i da se desna ruka čoveka kog kog je stanovala zove Zoki.

"Govorio mi je da sam glupa, da se nikad neću snaći, stalno mi je prebacivao to što mora da plaća i izdržava i mamu i mene. Zato nisam htela da pričam ništa za moju porodicu. Onda sam otišla od svojih sa 18 godina, radila sam na farmi, ja sam dobila tu ponudu da radim kao hostesa, neko piće, nebitno koje, išla sam po tim selima, a preko dana sam radila na farmi. Kada sam dobila ponudu da idem na Zrće, stvarno sam tamo zaradila puno novca, skoro 2.000 evra. Tamo sam upoznala dve devojke, koje su isto radile u Zagrebu. I mi smo tražile preko aplikacije stan i nađemo i čujemo se sa tim čovekom. I ja sam otišla u Zagreb sa njih dve da vidimo stan. Našle smo se sa tim čovekom koji je desna ruka tog... Platila sam prvi mesec, vratila se kući, pozvradila se sa majkom i vratila sam. Ja sam prvi mesec sa tim čovekom... On je mene pitao odakle ja tu sama, ja sam mislila da platim dva meseca, jer sam mislila da ću za dva meseca naći posao. Ja se njemu otvorim, poverila sam mu se. Kad on mene zove nakon mesec dana, i kao vlasnik stana hoće da me upozna. Ja sam već tražila nekoliko poslova i nađem u nekom kafiću. I on me zove da se spustim u kafić ispod zgrade, njih petorica je sedelo za tim stolom", govorila je Iva i dodala da nije znala da je Marijan u kolicima.

foto: Sonja Spasić

"On mi kaže da u njegovoj firmi traže radnika, vezano za administrativne poslove. I on meni tu, stan, nova prilika, posao, za mene je to bio centar Hrvatske. Sve prihvatam, nema problema. I tako smo se čuli češće, onda dođe taj koji je bio njegova desna ruka, napunio mi frižider. Ja presrećna, dobijam neku pažnju, nikad se niko nije brinuo o meni tako. Naravno da mi je prijalo, treći mesec se dogovorimo da idem kod njega da radim u firmi. Upoznam sekretaricu i sledeći mesec nisam morala da plaćam stanarinu. I tako je to bilo, on mi je bio kao otac. Kad ne bih znala gde se i šta nalazi u gradu, on bi mi pokazao. To je bilo pre sedam godina, to je trajalo godinu i po dana. Sve je bilo idealno osam meseci, pa smo se prebacivali u drugi stan, bio je imućan. Dobila sam auto od firme, plaćena vozačka. Moja majka je bila presrećna što sam počela da radim, mami sam slala novac. On je upoznao moje, išli smo na ručak, bio je moj anđeo čuvar, a posle osman meseci postao je đavo. Imam sada ukaljanu prošlost, ali sam izvukla poruku iz svega toga. Mojoj majci je to odgovaralo, i nakon osam meseci me pozove, svega se sećam, oko 11 sati me pozove da izađem iz stana, mi smo se viđali dva puta nedeljno, ali to su bile večere, ispričamo se i to je to, svako svojim putem. Ja sam imala muškarce sa strane. On je znao za moje momke. I rekao mi je da moramo da popričamo, ja upalila muziku, nisam ni slutila, sve mi je bilo normalno, ja sam njemu uvek persirala. On mi kaže: "Gledaj ne znam kako da ti kažem, dvoumio sam se da li da ti kažem ili ne. Gledaj, ja tebi moram nešto reći, kada nosiš kamen neko vreme, on ti fali, ja ti moram reći, ja sam se zaljubio u tebe" i meni tu knedla stala", nastavila je priču Iva.

foto: Printscreen

Tada joj je Marijan rekao kako želi da bude samo njegova, na šta ona nije pristala, pa je morala da izaže iz stana za tri dana. Ipak, majka ju je ubedila da se vrati u stan, pa je morala da pristane na nove uslove.

Potom je Iva ispričala trenutak kada je Marijan saznao da je krila da ima dečka pored njega, te je tvrdila da su izvesni Zoki i Šarić počeli da je navodno maltretiraju. Kad je uhvatila trenutak, gde je mogla da pobegne, Grgurićeva je to i uradila, pa je pobegla kako je rekla kod tadašnjeg dečka zbog kog je izbio trenutak.

"Parkirala sam auto, uletela u stan, a dva minuta nakon toga su mi zvonili na interfon. Ušli su u stan i nosili naočare, bilo ih je trojica, jedan u autu. Kako sam se digla u kuhinju, uzeo mi je telefon i psovao, vređao. Gurali su me u zid. Tada sam se tresla i bukvalno upiškila u gaće. Nisam mogla da upalim auto, izletela sam bez telefona, bez ičega", bio je samo deo priče Ive Grgurić.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...