IMAO SAM FINANSIJSKI PROBLEM: Lepi Mića otkrio DETALJE iz prošlosti! Ulagao u NJEGA, a on ga na kraju IZDAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

prevara

IMAO SAM FINANSIJSKI PROBLEM: Lepi Mića otkrio DETALJE iz prošlosti! Ulagao u NJEGA, a on ga na kraju IZDAO! (VIDEO)

Rijaliti -

Lepi Mića je sedeo sa Stefanom Karićem pa se ovom prilikom prisetio nekih prošlih vremena. Kariću je odlučio da ispriča kako ga je jedan od prijatelja prevario.

foto: Printscreen/Youtube

"Odmah je postao zvezda u to vreme. Nije mogao da radi turneje, nego po kafanama. Ja ubedim upravnika da potpiše ugovor. On je dobio platu dve ili tri hiljade maraka. I on nije hteo to da čuje, jer je bio kod privatnika, pa je imao bakšiš. Ja njega ubeđujem. To je šetalište u Bosni bilo, naroda milion. Peti, šetsi dan bašta krcata, mi zavrćemo, idu pare na uši. Vidim on nervozan. Vidim ja da mu je grlu umorno, on posle ovoga ode i tezgari. Ja kažem konobaru: "Od veeras svako po 10 maraka ovom čoveku, da ostane" i na mesec dana skupi 150 maraka. Za ovo odgovaram ja. Fajront i daju svi po 10 maraka. Pevao je kao slavuj i ostao je tu dugo. Mi smo posle postali prijatelji. Pomogao sam mu dosta u karijeri. Zvao sam direktore diskograske kuće. Upoznao ga sa fudbalerima, sa poznatima... Ali nije imao težinu. Nije bio ta neka priča. Ja sam ga voleo kao čoveka", pričao je Mića i dodao:

foto: Printscreen/Youtube

"I imao ja neki problemčić finansijski i setim se u jednom lokalu da ga gurnem da gostujem. Ja napravim gostovanje. Pola-pola. Napunim ja to kao šibicu i on ne dođe. Vraćene pare. Krio se jedno 15 dana. I nije došao. Kaže otekli mu zubi, ja sam se posle sklonio sa strane. Inače odličan pevač. Posle me zvao i govori mi da mu je žao. Pevao je Šabana, kad ga je spucao u Bihaću jednom, znač kako ga je otpevao. Za pola godine je napravio haos i pogubio se u toj priči. Sećam se, ja otišao na njegov nastup u nekom selu u pi*ki materini, ja ga tu sprovodim kako šta, kako da s ponaša, oni skaču, slikaju se, traže autogram... " govorio je Mića.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja