šok

MININI KRICI ORILI SE RIJALITI IMANJEM! Zapomagala zbog nesrećne ljubavi u cik zore, a tek na kapiju što je NAVALILA!

Rijaliti -

Mina Vrbaški zbog nesrećne ljubavi prema Mensuru Ajdarpašiću u ranim jutarnjim satima imala je napad histerije, kada je iz sve snage urlala zbog svega što joj se izdešavalo u poslednjih nekoliko nedelja. Ermina Pašović pokušala je da uteši mlađanu cimerku, pa joj se našla tu, za razgovor.

foto: Printscreen

"Prestani sa time da nešto na silu dobijaš! Prestani Mina sa time! Najlakše je to, postoje ljud kod kuće koji te vole, ne budi sebična, misli na njih malo! Nisi više klinka! Hajde, tuširanje! Čekam te ovde", vikala je ona na nju, trudeći se kako zna i ume da je smiri.

Nakon toga prišla je Mensurovom krevetu kako bi uzela neke Minine stvari i odnela joj da se istušira, a onda se vratila u kupatilo. Legle su zajedno na spavanje, međutim, kako Mensur nikako nije reagovao na histeriju, Mina je dodatno izludela.

Bacila je čašu, rukama lupala o prozore, a onda i itrčala iz Bele kuće "Zadruge", sa namerom da nogama razvali kapiju i pobegne iz rijalitija.

"Sad ću opet da ispadnem najgora i omražena, i ja imam kvalitete. Ja sam samo bila puna ljubavi", govorila je unezverena Mina.

Malo kasnije, ona je ponovo Mensuru izjavljivala ljubav, ali on je ostao hladan. Tom prilikom, istakao je kako mu "klošari i ološ poput nje u životu ne trebaju".

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track