Najnovije vesti

PRAVA ĆERKA IZ PAKLA, ONA OČIMA NE MOŽE DA TE GLEDA! Anabela sa zadrugarima oplela po Luni, a ON je URNISAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NISU ŠTEDELI REČI

PRAVA ĆERKA IZ PAKLA, ONA OČIMA NE MOŽE DA TE GLEDA! Anabela sa zadrugarima oplela po Luni, a ON je URNISAO! (VIDEO)

Rijaliti

Anabela Atijas završila je u suzama nakon što se sa ćerkom Lunom Đogani. Anabela je nastavila da priča sa Mirkom Gavrićem o svemu,  Oni su pričali i o Gagiju Đoganiju, ali i o Marku Miljkoviću.

foto: Printscreen/Youtube

"Sve što vidiš i čuješ, to je tvoje pravo. Ja sam njoj rekla da nije bilo tebe i Miće da niko ne bi rekao neke stvari. On (Marko) je juče sve namerno napravio" rekla je Anabela.

"Kad on može tebe da vređa preko nje, mogu i ja nju. Ja neću da branim nekoga ko je ženu ubijao godinama" rekao je Marko Đedović za Gagija.

"Njega ovo iskreno povređuje. On (Marko) je juče odjednom čovek skočio" rekla je Anabela.

foto: Printscreen/Youtube

"Ona (Luna) se taktički pomirila s tobom, ona ne može očima da te gleda... Otvoreno ti kažem. Može Mirko da ti pakuje, jer brine o svojim osećanjima, ali ja ću iskreno da ti kažem. I tako će zauvek da bude, sve dok bude imala pogrešne izbore. Ona očima ne može da te gleda. Sada da je pitaju: "Koga ćeš da rokneš, njega ili nju?", Luna bi rekla: "Nemoj njega". To je taj profil. Moj ujak je takav. Kleo se u moju majku, dok se nije oženio, kad se oženio odrekao se i majke moje i svoje majke" rekao je Đedović.

"Pre sam pomislila da će da preskoči ogradu, nego da udari na mene" dodala je Anabela.

"Prava ćerka iz pakla" dodao je Đedović.

Kurir.rs / M.M.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...