Najnovije vesti

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! ZVEZDAN POKUŠAO DA SEBI PREREŽE VRAT: Polomio stočić, uzeo STAKLO i prislonio ga na grlo... VRISKA i CIKA
Foto: Printscreen

strašno

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! ZVEZDAN POKUŠAO DA SEBI PREREŽE VRAT: Polomio stočić, uzeo STAKLO i prislonio ga na grlo... VRISKA i CIKA

Rijaliti
08:41h

Zvezdan Slavnić potpuno je izgubio svet kada je uzeo komad stakla i zapretio da će sebi da prereže vrat.

Posle turbulentnog dana, gde se neprestano prepucavao sa bivšom ženom, a potom i doživeo pomračenje uma kada je davio devojku Anđelu, Zvezdan je izgubio vezu sa realnošću i pokušao da povredi sebe.

Slavnić je naizgled mirno sedeo, dok su se ispred njega raspravljali Ana Ćurčić i mikica Bojanić, a onda je neočekivano skočio, podigao stočić i bacio ga. Staklo se raspršilo na hiljadu komada. Iako se pomislilo da će nasrnuti na Anu, Zvezdan se sageo i uzeo je komadić stakla, skočio na sto i prislonio ga na vrat.

Počela je vrska, totalni haos, zadrugari su skočili da mu otmu sečivo, Anđela ga preklinjala da to ne radi.

"Seci me, e nećeš sigurno. Uzmi i ubi me", vikao je izbezubljeno Zvezdan u pravcu Ane. Obezbeđenje je munjevito reagovalo i odvuklo Zvezdana.

- Bože, pomozi mi, molim te! Šta sam zgrešila? Hoću da izađem, ne mogu više ovde da budem da posle nosim na duši njega - bila je uznemirena Ana Ćurčić.

Podsetimo, Zvezdan je već jedno uzimao nož u ruke kako bi povredio sebe, a da je sklon ekscentričnom ponašanju, pokazao je i kada je iskočio kroz zatvoren prozor.

kurir.rs

Bonus video:

00:44

Moka Slavnić se javno obratio sinu Zvezdanu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja