DRAGOJEVIĆ OD RAZVODA SA DALILOM ZADRŽAO SAMO VERU! Dejan otišao u Meku da se POMOLI ALAHU, ritualno se čisti
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Na verskom putovanju

DRAGOJEVIĆ OD RAZVODA SA DALILOM ZADRŽAO SAMO VERU! Dejan otišao u Meku da se POMOLI ALAHU, ritualno se čisti

Rijaliti -

Dejan Dragojević, iako se razveo od Dalile Mujuć, odlučio je da zadrži islamsku veroispovest.

Pobednik pete sezone rijalitija ''Zadruga'' otputovao je u Meku. S obzirom na to da je vreme Ramazana, Dragojević neprestano deli objave vezane za islamsku veroispovest. Kako saznajemo, posti ceo post.

- Ljudi iz Novog Pazara su organizovali putovanje na Hadž pošto je mesec Ramazana. Sa ljudima koji dele isto uverenje je otputovao i odlično se prilagodio. Vidi se da mu prija - priča naš izvor koji je na putu zajedno sa Dejanom.

Maja Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Dejan Milićević

On je sada podelio snimak na kom se vidi kako se izuva i ulazi u džamiju, što je samo podgrejalo spekulacije da je promenio veru.

Podsetimo, Dejan je i tokom svog boravka u "Zadruzi" radio mnoge stvari koje su svojstvene islamskoj veroispovesti, te je više puta ponavljao obred poznat kao abdest.

Huso Mujić, Dejan Dragojević
foto: screenshot Pink tv

Navodilo se da je zbog bivše supruge promenio veru i prešao u islam, a on to nikada nije zvanično ni priznao, ali ni demantovao.

Komšija bivšeg bračnog para iz Gornjeg Šepka svojevremeno je otkrio ko je Dragojevića uveo i uputio u islamsku veroispovest i njihove običaje.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Prinstcreen/Instagram, Ana Paunković

- Dejan je mnogo dobar dečko, uvek mi se javljao. Čak je i uzeo muslimansku veru! Ide u džamiju da se pet puta dnevno klanja! Ne pije alkohol, ne jede svinjetinu, posti ramazan i slavi Bajram. Priznao je Alaha za svog gospodara zbog Dalile. Odrekao se porodice i promenio veru, žrtvovao se za nju, a ona ga je prevarila - ispričao je komšija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja