Najnovije vesti

PENZIONERKE IZ DIJASPORE SKUPILE 115.000 € ZA ALEKS I CARA: To je naš poklon za veridbu! NOVAC nije jedini dar, i ovo su DOBILI
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

čeka ih iznenađenje

PENZIONERKE IZ DIJASPORE SKUPILE 115.000 € ZA ALEKS I CARA: To je naš poklon za veridbu! NOVAC nije jedini dar, i ovo su DOBILI

Rijaliti
09:02h

Aleksandra Nikolić i Filip Car dobiće 115.000 evra od fanova posle superfinala "Zadruge 6"! Starleta i momak iz Crikvenice moći će odmah da započnu zajednički život i da ne razmišljaju o novcu!

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Grupa penzionerki iz dijaspore organizovala se i sakupila novac za omiljeni rijaliti par.

- U penziji sam, živim u Nemačkoj i obožavam Aleks, ali i Filipa. Pratila sam ih dan i noć, plakala kad bi se posvađali. Navijala sam za njihovu ljubav! Nas nekoliko stalno "drži lajvove" i komentariše sve što se dešava, a u dogovoru sa ostalim fan-grupama slali smo im i poklone u "Zadrugu". Nedavno smo rešili da ih obradujemo za veridbu, pa smo sakupili 115.000 evra, koje ćemo im uručiti posle superfinala - kaže jedna od tih žena, koja je insistirala na anonimnosti.

Ona želi da bude sigurna da budući supružnici neće morati da brinu o novcu, već samo da uživaju u svojoj ljubavi:

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen YT

- Čim su se verili, poslali smo im avionske karte za Pariz i vaučere za smeštaj. Tamo će moći da se odmore od rijalitija. Razmišljali smo da ih iznenadimo stanom, ali smo čuli kad je Filip pričao da planira da renovira prizemlje u kući u Crikvenici, u delu u kom je imao lokal, kako bi tamo živeo sa Aleks. Tim novcem moći će to da sredi, a sigurna sam da će im ostati i za svadbu! Jedva čekamo da se venčaju i pokažu svima da je njihova ljubav prava!

Najveća želja penzionerki iz dijaspore je da upoznaju Nikolićevu i Cara.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Shutterstock, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

- Obratićemo im se odmah posle "Zadruge"! Iako većina nas živi u inostranstvu, spremne smo da dođemo u Beograd i upoznamo ih. O tome stalno pričamo i sigurne smo da će nam se želja konačno ispuniti! - kaže obožavateljka popularnog rijaliti para.

Aleks se u "Zadrugu 6" uselila kao devojka Dejana Dragojevića, pobednika prethodne sezone. Starleta se klela u ljubav prema Dekiju, sve dok krajem novembra u belu kuću nije ušao Filip Car. Ubrzo je javno ostavila Dragojevića i vratila se bivšem momku. Iako je delovalo da su uplovili u mirnu luku, Filip je prevario Aleks s Majom Marinković! Posle kratke afere vratio se Nikolićevoj, a prošlog petka ju je i zaprosio!

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:15

Aleksandra Nikolić skinula konce sa usanam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track