DA LI ĆE ON BITI NOVI VODITELJ ZADRUGE 7? Svi ga znamo iz RIJALITIJA, a sada je progovorio o PONUDI SA PINKA, ovo je pravi ŠOK!
Zadruga 7, Foto: Printscreen/Pink, Shutterstock

zanimljivo

DA LI ĆE ON BITI NOVI VODITELJ ZADRUGE 7? Svi ga znamo iz RIJALITIJA, a sada je progovorio o PONUDI SA PINKA, ovo je pravi ŠOK!

Rijaliti -

Uveliko traju pripreme za novu sezonu Zadruge koja bi prema glasinama trebalo da stratuje već 2.septembra.

Iako se tim voditelja nije znatno menjao već godinama, povela se polemika o tome da li će se još neko priključiti proverenom timu.

Tim povodom pričao je i Ivan Marinković, koji je otvoreno govorio o ponudi Pinka, ali i o rijaliti karijeri.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- Ja više neću da učestvujem u rijalitiju. Mislim da mogu da budem spoljni komentator i mislim da bi bilo suvišno da gledamo iste priče. Napravio sam korektne i konkretne odnose kada su Marija, Miljana i Željko u pitanju i mislim da ta baza koju sam napravio tamo za tih devet meseci, sada treba da je konkretno ostvarim napolju. Imam svoju ženu i želim tome da se posvetim. Nisam dobio ponudu od produkcije - rekao je Ivan, pa progovorio o potencijalnoj ulozi voditelja:

- To jedva čekam, to bi bila super prilika. Ja bih to voleo i mislim da bi to bilo najveće iznenađenje i moja najveća nagrada za celokupno moje rijaliti učestvovanje kada bih dobio od televizije Pink ponudu za neku emisiju. Mislim da bi to bila kruna moje rijaliti karijere i mogu da kažem da ja to zaslužujem. Nemam uopšte lažnu skromnost kada je to u pitanju. Smatram sebe korektnim čovekom koji može da vodi neku rijaliti emisiju - rekao je iskreno Ivan.

Ivan Marinković
foto: Printscreen Amidži šou

(Kurir / Srbija Danas)

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja