ROMANA IDE 20 DANA U ZATVOR?! Ne pojavljuje se na sudu! Izdat nalog
Foto: Dragan Kadić

Ništa se nije opametila

ROMANA IDE 20 DANA U ZATVOR?! Ne pojavljuje se na sudu! Izdat nalog

Stars -

Popularnoj Banjalučanki ranije prekrašajne prijave zbog vožnje u pijanom stanju očigledno nisu bile dovoljna opomena, pa je opet naređala saobraćajne prekršaje.

- Panićeva je snimljena u aprilu 2015. godine kako vozi brzinom većom od propisane, pa joj je napisana prekršajna prijava. Ona će morati da dođe na suđenje, a osim zabrane vožnje do 30 dana, preti joj i novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara, kao i četiri kaznena poena - navodi naš sagovornik.

Panićeva je još dužna da plati četiri saobraćajna prekršaja po 5.000 dinara, tako da će u državni budžet da inkasira jednu prosečnu srpsku platu.

- Izdat je prekršajni nalog da plati 20.000 dinara i to je već u izvršenju. Ukoliko ne plati, moraće da ide 20 dana u zatvor. Jedan dan zatvora je zamena za 1.000 dinara novčane kazne - kaže za izvor iz suda.

LEPA I SAMA: Romana Panić ne može da se odbrani od UDVARAČA, posebno onih...

Panićeva se krajem decembra 2010. godine već „proslavila” hapšenjem zbog vožnje u pijanom stanju. Ona je 23. decembra 2010. kod Autokomande u Beogradu uhvaćena kako vozi svoj džip BMW X5 pod dejstvom alkohola. Policajcima je bilo malo čudno njeno ponašanje, koje im je ukazivalo na to da je popila malo više, pa su joj dali da uradi alko-test. Tada je „naduvala” 1,8 promila alkohola u krvi.

Odmah je odvedena u PU za grad Beograd u treznilište, a kući je puštena je sutradan, kada je došla sebi. Protiv nje je tada podneta prijava Prekršajnom sudu u Beogradu, ali pošto se nijednom nije pojavila na suđenju, sudija je izdao nalog policiji da utvrdi gde stanuje, jer su se sudski pozivi vraćali sa naznakom da je „ista nepoznata na datoj adresi”.

Zbog toga je postupak protiv nje prekinut, a kako saznajemo, posle dve godine je i zastareo. Panićeva je tada za medije priznala da je u decembru 2010. pijana sela za volan i obećala da se tako nešto neće ponoviti.

- Tog dana došla sam sa puta i bila veoma umorna. Izašla sam, malo se opustila i nisam počinila nikakvo senzacionalno krivično delo. Ipak, priznajem da sam pogrešila, kajem se što sam vozila pod dejstvom alkohola i tako nešto sebi nikada više neću dozvoliti - izjavila je Romana Panić po izlaska iz pritvora.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Bonus video:

(VIDEO) CECIN BRAT OSTAVIO ANASTASIJINU DRUGARICU? Milan Marinković otišao bez devojke na Kopaonik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track