VESNA ZMIJANAC RASKRINKALA ZORICU: Sve huška protiv mene, a ne znaju kako su naivni
Foto: Printskrin

Farmerske smicalice

VESNA ZMIJANAC RASKRINKALA ZORICU: Sve huška protiv mene, a ne znaju kako su naivni

Stars -
Ognjen je razgovarao sa Vesnom Zmijanac koja smatra da na Farmi ima nekoliko "neprijatelja", koje uglavnom pravi Zorica Marković.

"Otišao mi je glas, pevaljka vam je otišla dođavola. Ne spavam noćima", rekla je odmah pevačica.

"Zorka ima faze. Nešto se desi u nekom momentu kad je ispustim, ona krene da zvoca i da gunđa, to je znak da je ispuštena. Ne zameram joj, takva je ceo život. Duri se stalno. Malo se svađamo, pa se mirimo. Navikla sam ja na nju. Samo nemoj ja da budem aktivnija ili aktuelnija, Bože sačuvaj", rekla je Vesna.

Zmijančeva je rekla da Zorica ima farmerskog iskustva, a da je ona ovde nova. "Noću sam uredno navijena. A, biće dana kad ću i ja malo da "šljonem". Neću moći svaku noć da pratim ovu decu... Nadam se da ću da preživim ovo ovde", našalila se pevačica.

Ognjen ju je pitao za ljubavni trougao Dušica, Filip i Goga. "Filip je bio pijan kao zvezda i nije ni znao šta ga je snašlo u tom duelu Goge i Dušice. Dušica je i ha ha odnela pobedu. Mogu samo da se pobiju. Dušicu polako svi čačkaju. Iako je po mom mišljenju Dušica ok lik. Niko ne kapira da je ona nešto drugo iza zavese i da ovo kako se sve predstavlja šou. Nije glupa uopšte. Ona zna šta i tačno, ali i pravedna je. Ali, nije farmerima nešto sa njom potaman. Svi je napadaju. Polako", smatra Vesna.

Pevačica smatra da Dušicu napadaju i oni koji nju ne vole. "Mislim da me ne voli Saška Karana, Zorica iz kuhinje, ali mislim da on moje Zorke sve teče. Oni ne kapiraju kako ih ona navlači. Posle dođe i sa mnom se pomiri. Onda su oni u šoku", kaže Zmijanac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja