(VIDEO) HTEO DA POBEGNE SA FARME: Kristijan slomio balerini nos, pa preskočio ogradu!
Foto: Dragan Kadić

Sprečila ga produkcija

(VIDEO) HTEO DA POBEGNE SA FARME: Kristijan slomio balerini nos, pa preskočio ogradu!

Stars -
Kristijan je posle incidenta imao intervju u kojem je shvatio šta se dešava napolju i da se apsolutno sve čulo kada je balerina prekrila peškirom kameru, pa ju je izvređao i napustio žurku

Kristijan Golubović, koji je slomio nos Jeleni Milošević u kupatilu, posle incidenta je hteo da napusti rijaliti, ali ga je u tome sprečila zadruga.

Naime, kako se prepričava na imanju Golubović je nasrnuo na belerinu zbog čega je ona završila slomljenog nosa, pa je morala da napusti imanje. Nekoliko sati posle toga žestoki momak hteo da napusti imanje, pa je preskočio ogradu.

Kristijan je posle incidenta imao intervju u kojem je shvatio šta se dešava napolju i da se apsolutno sve čulo kada je balerina prekrila peškirom kameru, pa ju je izvređao i napustio žurku. Potom je došao do kamere i pokazao papir ne kojem je pisalo "sviraj kraj" i izašao.

Ali Golubović nije odmah otišao sa imanja, prvo se pozdravio sa životinjama i onda je krenuo ka kapiji. Zatim je preskočio kapiju i kratko stajao blizu ograde. Ubrzo se pojavio automobil.

"Dobro je, stigao sam na vreme! Ne možeš da mi pobegneš", rekao je čovek izlazeći iz automobila, a Kristijan mu je rekao da je pukao i da ne može više, piše Alo.

"Nemoj, brate, molim te, zbog Željka i Milice. Nemoj to da radiš. Ti si najači igrač napolju", poručio mu je čovek.

"Znam, ali ne mogu više. Čuo sam nešto od vanzemaljaca, a ova budala mi se nakačila, priča neke gluposti", rekao je Kristijan, ali se izgleda posle razgovora predomislio i vratio na imanje.

Farma 6/Kristijana je udarila Balerina i doslo... by zadkostellbokizadko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track