(VIDEO) MODELSICA RONILA GORKE SUZE: Mića raskrinkao Cecinu seks aferu!
Foto: Printskrin

Jeziv rečnik

(VIDEO) MODELSICA RONILA GORKE SUZE: Mića raskrinkao Cecinu seks aferu!

Stars -

Bivša modelsica ponovo je bila tema razgovora farmera, koji su o njoj otkrili šokantne detalje.

Od početka aktuelne sezone Farme 7, Lepi Mića se očinski postavio prema Ceci Jovanović, sa kojom je imao izvanredan odnos. Njih dvoje su bili veoma dobri, pevač se trudio da svojim savetima pomogne mladoj i neiskusnoj farmerki, međutim, zgrozio ga je njen karakter, pa je prijateljstvo prekinuto.

Njih dvoje već izvesno vreme nisu u dobrim odnosima, a Mića nema uopšte lepo mišljenje o Ceci. Po njegovoj priči, pevač je ubeđen da je u potpunosti raskrinkao bivšu modelsicu.

Otkrivena još jedna seks afera

Mića je u spavaćoj sobi razgovarao o Ceci sa Marinom Perazić, pa je istakao kako mlada i kontroverzna farmerka ne bira načine da bi ostvarila svoje ciljeve. Pevač je rekao da je Jovanovićeva veliki manipulator, patološki lažov i folirant, a u prilog svojim tvrdnjama naveo je seks afere bivše modelsice, koje je ona uporno poricala.

"D.ka k.rac, pa kaže: "Nisam". Dr.kala je Filipu, Crnom i Milošu", istakao je Mića i šokirao farmere. On je dodao da farmerka sve to poriče zbog toga što tvrdi da ne postoje snimci koji bi to dokazali.

Marinu je ova priča zaintrigirala, pa je upitala Milana Đorđevića Crnog da li je istina da ga je Ceca zadovoljila. Crni je dao potvrdan odgovor.

Bilo je reči o njenom detinjstvu, odrastanju, odnosu sa roditeljima i ljubavnim vezama, a Marina je njeno ponašanje pokušala da opravda nesrećnim detinjstvom i traumama koje nosi iz prvog seksualnog iskustva. Međutim, Mića je bio neumoljiv.

"Ona je k.rva koja hoće slavu preko noći, prava k.rva koja ne bira sredstva! Monstrum", brutalan je bio pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track