ZABORAVIO OPTUŽBE I KLEVETE: Danijel ručao kod Jovane u fast fudu

Posetio bivšu suprugu

ZABORAVIO OPTUŽBE I KLEVETE: Danijel ručao kod Jovane u fast fudu

Stars -
Danijela je umesto njegove bivše supruge uslužio njen kolega, koji je bio više nego ljubazan, pa Alibabić nije morao da strahuje da je sa sendvičem dobio i "neželjeni prilog"

Da Danijelu Alibabiću nije preseo brak sa Jovanom Nikolić, svedoče fotografije na kojima se vidi kako pevač napušta fast fud restoran u kojem odskora radi njegova bivša ljubav. Očigledno želeći da joj pruži podršku, ali i poveća pazar, Alibabić se odlučio za sendviče iz njene radionice.

Danijela je umesto njegove bivše supruge uslužio njen kolega, koji je bio više nego ljubazan, pa Alibabić nije morao da strahuje da je sa sendvičem dobio i "neželjeni prilog". Zadovoljstvo zbog punog stomaka, ali i dobre usluge, pevač nije mogao da sakrije, pa je fast fud napustio širokog osmeha na licu. Prethodno je, kako i dolikuje pravim džentlmenima, ostavio pozamašan bakšiš kao nagradu za ljubaznost i profesionalnu uslugu.

Zanimljivo je dodati da se ljubav ovih mladih ljudi, koja je započeta na „Farmi“, završila Jovaninim optužbama da je pored Danijela jela samo sendviče. E sad, nakon što su odskora i zakonski razvedeni, može te iste sendviče da mu naplati.

Podsećanja radi, Jovana i Danijel su ubrzo nakon izlaska iz rijalitija "Farma" uplovili u bračne vode, da bi se posle nekoliko meseci razveli. Jovana je tada Danijela optužila da ju je fizički maltretirao i iznela niz stvari u medije. Pevač je bivšu suprugu zbog svih uvreda tužio, a kako se ona nije pojavljivala na ročištima, sudija je doneo odluku da ih razvede, i to zbog Jovaninog nepoštovanja prema sudu.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track