PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za petak, 26. februar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

Aleksandar Vučić, Kuršumlija
foto: Printskrin Tanjug

VUČIĆ U KURŠUMLIJI: Srbija će biti šokirana onim što će da sazna i vidi! Jedini sam u Predsedništvu koji nema antitela

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima je razmatrana aktuelna politička situaciju na Kosmetu.

PREDSEDNIK SRPSKE LISTE: Pupčanu vrpcu između Srbije i Srba niko ne može da preseče

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas da kvazipolitičari na Kosovu i Metohoji i oni koji ih podržavaju iz Beograda na poslednjim izborima u južnoj pokrajini nisu uspeli da razbiju jedinstvo srpskog naroda na KiM.

VUČIĆ RAZGOVARAO SA ERDOGANOM: Čestitao mu rođendan, pa razmotrili sve važne aktuelne teme Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je večeras predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu 67. rođendan i poželeo mu dobro zdravlje i uspeh u radu.

ANA BRNABIĆ: Molim da se zaštiti porodica predsednika Vučića Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je nerealno da neko ko ima podršku od dva, tri ili četiri odsto građana ima obraza da preti nemirima na ulicama, ali da se kroz to vidi nemoć i očaj pripadnika bivšeg režima.

TAJNI SUSRET U TRSTU: Đilas na sastanku sa bivšim šefom BIA, bivšim direktorom Presa i nekadašnjom bliskom saradnicom

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas sastao se u Trstu sa bivšim šefom BIA Sašom Vukadinovićem, političkim direktorom SSP i nekadašnjim direktorom Presa Vukom Vučurevićem, kao i bivšom direktorkom Dajrekt medije Jadrankom Drinić, koja je, inače, godinama bila njegova bliska saradnica.

Dara iz Jasenovca
foto: Branimir Milovanović

SJAJNA VEST! Dara iz Jasenovca ostaje u trci za Oskara! Igrani film "Dara iz Jasenovca" ušla je u trku za prestižnu nagradu Američke akademije za film - Oskar.

usijanje
foto: Printscreen

KRIMINALNE GRUPE OPASNOST ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Pukovici Tomislav Đurin i dr Ilija Kajtez u Usijanju dana (KURIR TELEVIZIJA)

Gosti Usijanja dana na Kurir televiziji, čiji je autor i voditelj Ivana Majstorović bili su Tomislav Đurin, pukovnik u penziji vojnoobaveštajne službe i prof. dr Ilija Kajtez pukovnik u penziji.

presek stanja, 26.2.2021., korona virus
foto: Covid19.rs Printscreen

KORONA KLACKALICA UOČI OŠTRIJIH MERA ZA VIKEND: Danas 3.339 novozaraženih, preminulo 16 pacijenata

U Srbiji je u poslednjih 24 sata na korona virus testirano 14.128 građana od kojih je 3.339 novozaraženih.

Preminulo je 16 pacijenata.

USKORO JEFTINIJE TELEFONIRANJE: Od 1. jula potpuno ukidanje naknada za roming u regionu Zapadnog Balkana

Naknada za roming u regionu Zapadnog Balkana biće ukinuta od 1. jula, a ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kaže da je naredni korak smanjenje troškova rominga između ekonomija Zapadnog Balkana i EU.

POSLE VIŠE OD 3 SATA ZAVRŠEN PRETRES LOKALA ACE BOSANCA: Iz Kasine izneta crna kesa, u autu sa inspektorima i menadžer FOTO, VIDEO

U nastavku borbe protiv organizovanog kriminala, pripadnici MUP danas su izvršili pretres poznatog prestoničkog lokala Kasina na Terazijama čiji je suvlasnik Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac.

Jovo Kecman
foto: Marina Lopičić

U VELJINOJ ŠTEK VIKENDICI NAĐENI OSTACI TELA: Sumnja se da pripadaju FITNES TRENERU koji je nestao sa 16.000 EVRA pre 5 meseci!

Istražitelji su navodno pronašli dokaze koji ukazuju da je Jovu Kecmana (51) ubila kriminalna grupa koju su stvorili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

ČEKA SE POTEZ SUDA: U pritvoru tinejdžeri iz obe grupe srpskih učenika koji su se tukli ispred škole u Lapljem Selu

Među pritvorenim mladićima zbog tuče u Lapljem Selu kod Gračanice 22. februara nalaze se mladići iz obe grupe koje su učestvovale u obračunu i to po četvorica sa svake strane.

Skoplje, Severna Makedonija, Albanci
foto: EPA/NAKE BATEV

HAOS U SKOPLJU Albanci izašli na ulice da podrže ubice iz slučaja Monstrum, policija ih zasula šok-bombama! Privedeno osmoro VIDEO

Nekoliko policajaca je povređeno, a napadnuta je i ekipa makedonske novinske agencije MIA na protestima u Skoplju u znak podrške osuđenima u slučaju petostrukog ubistva nazvanom "Monstrum". Privedeno je osam učesnika protesta.

TROJICA DANACA UHAPŠENA U BUDVI: Sumnja se da su pripremali LIKVIDACIJE! Svi su članovi OPASNE BANDE Loyal to Familia (VIDEO)

Trojica državljana Danske i jedan iz Crne Gore koji je nastanjen u Danskoj uhapšeni su sinoć u Budvi, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

ITALIJANI ODUŠEVLJENI ZVEZDOM: Milan bio na KONOPCIMA, Ibra POGNUTE glave, golman igrač meča: Pohvale Stankoviću, Ivaniću i Benu!

Italijanski mediji ne štede kritike račun Milana, a sa druge strane oduševljeni su partijom Crvene zvezde koja je bila baš potcenjena pre utakmice.

AMERIKANCI BOMBARDOVALI METE U SIRIJI: Bajden naredio vazdušne udare na objekte proiranske milicije! Najmanje 17 mrtvih! Američka vojska izvela je po nalogu predsednika Džoa Bajdena vazdušne udare u istočnoj Siriji na objekte za koje Pentagon kaže da pripadaju proiranskoj miliciji. Ubijeno je najmanje 17 proiranskih boraca, navodi Opservatorija za ljudska prava.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track