PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za utorak 6. april. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

PREMINUO PREDRAG ŽIVKOVIĆ TOZOVAC: Pevač izgubio bitku sa koronom u 85. godini

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini.

Predrag Zivkovic Tozovac
foto: Ana Paunković

VUČIĆ SE VAKCINISAO U RUDNOJ GLAVI Primio sam vakcinu i odlično se osećam! Pogledajte, doktorke ga sačekale a on im doneo cveće

Nisam ni osetio, doktorka Anita ima laku ruku, rekao je predsednik obećavši meštanima posle vakcinacije da će direktor Jumka sutra obići njihov kraj, da se tu otvori jedna fabrika da imaju posla. Meštani ga pozdravili aplauzom pa pozvali na rakiju

Aleksandar Vucic, Rudna Glava, vakcinacija
foto: Tanjug Printscreen

VUČIĆ POŠAO ZA RUDNU GLAVU, ŠEIK NASER RAZGLEDA VOJNU OPREMU U BATAJNICI: Održan prikaz naoružanja i sposobnosti dela jedinica VS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa, sin i izaslanik kralja Bahreina za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost prisustvovali su prikazu naoružanja, vojne opreme i sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije na Vojnom aerodromu "Pukovnik Milenko Pavlović" u Batajnici.

prikaz naoruzanja, vojna oprema, vojska Srbije, pokazna vezba, Aleksandar Vucic, Naser bin Hamad
foto: Tanjug Printscreen

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Danas više od 4.000 novozaraženih, preminulo 40 pacijenata

U Srbiji je u prethodna 24 sata na korona virus testirano 18.233 građana od kojih je 4.398 novozaraženih. Preminulo je 40 pacijenata, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalazi 271 obolela.

korona presek
foto: Printscreen

OD ČETVRTKA VAKCINACIJA BEZ ZAKAZIVANJA, ĐERLEK: Odlučili smo da se punktovi za imunizaciju bez prijave otvore u svim mestima

U svim gradovima i opštinama u Srbiji građani će bez prethodne prijave moći da se vakcinišu protiv virusa korona, izjavio je danas državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek i dodao da se očekuje da od četvrtka budu otvoreni punktovi za vakcinaciju bez zakazivanja.

NOVI PROTESTI ISPRED VLADE CRNE GORE Masa poručila Krivokapiću i Bečiću: Izdali ste Kosovo i Srbiju (FOTO, VIDEO)

Nekoliko desetina građana okupilo se ispred zgrade Vlade kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog odluke premijera Zdravka Krivokapića da smeni ministra pravde Vladimira Leposavića.

Podgorica
foto: Kurir

RATNA ZONA U ČIKAGU: U pucnjavi ranjeno sedmoro, žena u teškom stanju! Nezapamćeni talas nasilja! (VIDEO)

Sedam osoba ranjeno je iz vatrenog oružja u predgrađu Čikaga, u talasu nasilja koji je zahvatio najveći grad američke države Ilinois, i već sada statistika govori da bi ovo mogla da bude jedna od najnasilnijih godina u istoriji Čikaga, navela je policija.

SAD JE I ZVANIČNO: Slobodanova ćerka Marija od danas je slobodan čovek i može ponovo da dođe u Srbiju

Sud u Beogradu naložio povlačenje poternice za Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ

IZDATA NAREDBA ZA PRIVOĐENJE ČEDE JOVANOVIĆA: Traže ga zbog prebijanja vlasnika Klinike

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu izdalo je policiji nalog za dovođenje Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a koji se nekoliko puta nije odazvao pozivima da dođe na saslušanje u krivičnom postupku koji je protiv njega pokrenut zbog sumnje da je 18. jula prošle godine nanelo lake telesne povrede vlasniku "Fizio centra" Žarka Ivkovića.

KALINIĆU 10 MESECI ROBIJE USLOVNO I PENAL OD 100.000: Sudija naredio da će svaku Zvezdinu utakmicu morati da provede u policiji!

Sudija je naveo i da Kalinić pred svaku utakmicu ovog košarkaškog kluba mora da se javi u policijsku stanicu i tamo provede tačno onoliko vremena koliko utakmica traje

Milan Kalinić
foto: Mondo/Uroš Arsić

UŽIVO S MESTA JEZIVE NESREĆE NA PUTU OD PANČEVA ZA OPOVO: Dvoje poginulo kod Glogonja, autom sleteli s puta i udarili u drvo

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 8.30 sati kod mesta Glogonj na putu Pančevo - Opovo.

saobracajna nesreca, sletanje sa puta, Gogonj, Opovo, Pancevo
foto: Nikola Anđić

MLADIĆ (18) UHAPŠEN ZBOG NESTANKA MALOLETNE KRAGUJEVČANKE (13): Devojčica pronađena kod njega posle 16 dana

Osamnaestogodišnjem mladiću, sa kojim je posle 16 dana potrage pronađena maloletna A. M. iz Kragujevca, određena je mera zadržavanja u trajanju od 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje, da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom.

Ana Mirkovic
foto: Privatna Arhiva

PODLEGAO POVREDAMA ZADOBIJENIM NA POSLU: Radnika JKP Gradska čistoća prignječio kamion, preminuo posle 3 dana u bolnici!

Radnik JKP "Gradska čistoća " M. H. iz pogona Palilula podgledao je povredama koje je zadobio pre tri dana na terenu u Ovči.

HAPŠENJE NA ZVEZDARI: Uz pretnju nožem uzeo novac od ranice jedne prodavnice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnim radom uhapsili su M. A. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

UŽAS NA IBARSKOJ MAGISTRALI: U saobraćajnoj nesreći kod Čačka teško povređen motociklista

Na Ibarskoj magistrali, u selu Prislonica kod Čačka došlo je do saobraćajnog udesa kada se automobil "reno megan" sudario sa motorom.

Ibarska magistrala, saobracajna nesreca
foto: RINA

PORODILA SE JELENA JANKOVIĆ: Srpska teniserka rodila ćerku!

Srpska teniserka Jelena Janković na svet je donela devojčicu.

Jelena Janković
foto: Damir Dervišagić Kurir

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track