NOĆ U BEOGRADU: Dvojica pešaka povređena u dve saobraćajke
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Dvojica pešaka povređena u dve saobraćajke

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 115 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 259 intervencija od kojih 50 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređena dva pešaka, od kojih je jedan dečak zadobio lakšu povredu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 35 godina je kao pešak oko 19.50 časova u Beogradskoj ulici ispred broja 62 zadobio povrede obe potkolenice, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Dečak uzrasta oko 13 godina je kao pešak oko 20.40 časova u Crnotravskoj ulici bb zadobio povredu zgloba ruke, a nije ni vožen u bolnicu, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 115 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 259 intervencija od kojih 50 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je savetovala provetravanje prostorija, uzimanje cinka, magnezijuma, vitamina C, kontrolu arterijskog krvnog pritiska i dodala da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track