VESIĆ: Grad prodaje 26 stanova različite kvadrature
Foto: Dragana Udovičić

Grad Beograd

VESIĆ: Grad prodaje 26 stanova različite kvadrature

Beograd -
Do 17. jula može da se donese sva dokumentacija, 22. jula je licitacija, a do 16. jula svi zainteresovani mogu da pogledaju stanove koji ih interesuju i da učestvuju u licitaciji, rekao je Vesić i dodao da je cena oko hiljadu evra po kvadratu

BEOGRAD - Grad Beograd prodaje imovinu koja nije neophodna za njegovo funksionisanje, zbog čega je oglašena prodaja 26 stanova različite kvadrature, od 10 do 86 kvadrata, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić, a prenosi gradska služba za informisanje.

Do 17. jula može da se donese sva dokumentacija, 22. jula je licitacija, a do 16. jula svi zainteresovani mogu da pogledaju stanove koji ih interesuju i da učestvuju u licitaciji, rekao je Vesić.

Kako je naveo, neophodno je popuniti prijavu i ostaviti depozit u visini deset odsto od procenjene vrednosti stana.

Cene kvadrata su u proseku oko hiljadu evra po kvadratu, rekao je Vesić i dodao da je procenu početne cene kvadrata izvršila Uprava javnih prihoda i da će ukoliko bude više zainteresovanih za jedan stan cena biti viša.

Vesić je podsetio i da je pre godinu i po dana započet popis sve imovinu u vlasništvu grada i da je ustanovljeno da ima skoro 19.000 nepokretnosti, od čega je uknjiženo skoro 2.500.

On je podsetio i da zgrada Beobanke još nije prodata, a pošto je Uprava javnih prihoda korigovala cenu, a očekuje se da ta nepokretnost bude uskoro prodata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track