17 NOVIH REKVIZITA, MUZIČKO IGRALIŠTE I TERETANA NA OTVORENOM: U Mirijevu i Malom Mokrom Lugu otvorena dva nova igrališta
Foto: Beoinfo

MALIŠANIMA NA RADOST

17 NOVIH REKVIZITA, MUZIČKO IGRALIŠTE I TERETANA NA OTVORENOM: U Mirijevu i Malom Mokrom Lugu otvorena dva nova igrališta

Beograd -

BEOGRAD - U Malom Mokrom Lugi i Mirijevu danas su otvorena dva nova igrališta.

U rekonstrukciju igrališta u Mirijevu Grad je uložio oko 25 miliona dinara, što je više od 200.000 evra, a za igralište u Malom Mokrom Lugu jedna kompanija donirala je oko 50.000 evra.

Na igralištu u Mirijevu postavljeno je 17 novih rekvizita, a sadrži deo za decu do pet godina, za decu iznad pet godina, muzičko igralište kakvih nema mnogo u gradu, teretanu na otvorenom i prostor za odmor stanovnika.

foto: Beoinfo

Biće zasađeno još 48 stabala, u oktobru i aprilu, kao i 4.500 metara kvadratnih nove trave tokom jeseni. Rekvizite za sva igrališta izrađuje Gradsko zelenilo, a sva imaju podlogu koja štiti decu od pada i uputstvo za korišćenje rekvizita.

Građanima je upućen i poziv da čuvaju igralište jer se često dešava da se igralište uredi, a da se posle mesec, dva rekviziti rasture.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track