Najnovije vesti

VREBA SREDNJOŠKOLKE SA TERASE U OBRENOVCU: Gleda ih pa im prvo maše, a onda onaniše?! DECA I RODITELJI U STRAHU
Foto: Youtube Printscreen

užas

VREBA SREDNJOŠKOLKE SA TERASE U OBRENOVCU: Gleda ih pa im prvo maše, a onda onaniše?! DECA I RODITELJI U STRAHU

Beograd

Manijak starosti oko 50 godina danima uznemirava učenice srednje Poljoprivredno-hemijske škole i Gimnazije u Obrenovcu.

Čim ih ugleda, ovaj za sada nepoznati, najblaže rečeno egzibicionista,vreba devojčice sa terase zgrade i onaniše. Uznemirenje i panika u dvema obrenovačkim srednjim školama koje dele isto dvorište traje desetak dana, a sve je počelo kada su učenice primetile muškarca na terasi zgrade koja se nalazi preko puta školske kapije.

Majka T.L. zabrinuta je za ćerku kao i svi roditelji, navodi da ju je strah za dete jer se časovi popodne završavaju kada već padne mrak.

- Moja ćerka i njene drugarice su to primetile pre oko nedelju dana. Kako se pojave na odmoru van školske kapije, on ustaje sa stolice na terasi u kojoj ih vreba, počinje da im maše, dodiruje genitalije, liže srednji prst i radi slične grozote - uznemireno priča majka T.L.

Učenice su pokušale da fotografišu muškarca za kojeg se sumnja da ima između 40 i 50 godina i da živi na trećem spratu zgrade, pa se na fotografiji vidi kako sedi ispod klime odakle traži svoje žrtve.

- Kada vidi da su izašle, odmah ustaje i prati ih pogledom, počinje da maše i da se dodiruje. Tu školu pohađa dosta đaka i mnogo devojčica. Časovi se nekad završavaju i po mraku i jednostavno, posle ovakvih upozorenja naše dece brinemo prvenstveno za njihovu bezbednost. Takvi ljudi su nepromišljeni, jer kad moze da svašta radi sa terase, sigurna sam da nema strah da to uradi i na drugi način - zabrinuto konstatuje majka T.L.

O čitavom slučaju deca su obavestila i razrednog starešinu koji je, prema rečima naše sagovornice, i više nego korektno odreagovao i obavestio dalje rukovodstvo škole.

- Rekao im je da se ne zadržavaju van školskog dvorišta, a naročito ne u blizini zgrade dotičnog muškarca, kao i da ne komuniciraju sa njim. Ne zna o kome je reč, ali preduzeće dalje mere. Kao i da se u slučaju bilo kakvog problema deca mogu obratiti dežurnom nastavniku koji je u dvorištu škole - kaže majka.

Čučković: Nadam se da biti priveden što pre

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković kaže da je majka koja je iznela ovu vest u javnost pronađena, daje izjavu policiji, kao i njeno dete, te će se zatim krenuti u potragu sa manijakom.

- Ja se nadam i kao otac maloletne ćerke, i kao predsednik opštine, da će počinilac biti priveden u najkraćem vremenskom roku, a policija uveliko radi na tome - rekao je Čučković.

(Blic)

(Kurir.rs/Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...