JEZIV VIDEO SA ADE CIGANLIJE: Muškarac juri devojku, pored stotina posmatrača ONA SE BORI SAMA, a onda je KRVNIČKI UDARA U GLAVU
Foto: Printscreen/Instagram/dnevnadozabeograda

UZNEMIRUJUĆE

JEZIV VIDEO SA ADE CIGANLIJE: Muškarac juri devojku, pored stotina posmatrača ONA SE BORI SAMA, a onda je KRVNIČKI UDARA U GLAVU

Beograd -

Na društvenim mrežema osvanuo je zastrašujući snimak sa Ade Ciganlije, na kome se vidi kako muškarac juri ženu, fizički joj preti, a onda je krvnički udara nogom u glavu.

Potresni video je uznemirujući, a naročito je porazno to što niko, sem jednom muškarca ne pokušava da pomogne devojci, koju juri pomahnitali napadač. Jedan čovek pokušava da zaustavi čoveka sa dugačkom kosom, ali on je sa strane zamahnuo nogom i udario devojku u glavu, posle čeka ona pada na zemlju. Zasad se ne zna da li je napadač uhapšen i koje povrede je zadobila pretučena devojka, kao ni motivi ovog potresnog napada.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO!

00:28

JEZIV VIDEO SA AGE CIGANLIJE: Muškarac juri devojku, a onda je KRVNIČKI UDARA U GLAVU!

Devojka je očajnički pokušala da ga zaustavi.

"Prestani Nikola... Skloni se od mene, pusti me na miru, idiote jedan!", vikala je, našta joj je on odgovorio: "Šta praviš budalu od mene"... Usledio je stravičan udarac u glavu.

Na profilu grupe Dnevna doza Beograda, uz ovaj strašan video objavljen je i komentar:

- Nadležni kao i spasioci da rade svoj posao, a mi svi da budemo bolji ljudi! Na ovoj planeti smo da uradimo nešto lepo. Molim vas da kada prisustvujete ovakvoj situaciji ne ponašate se kao ljudi sa snimka, već zovete nadležne i priđete, pomognete. Ovo ne priliči ljudskom rodu i ako ćutimo ili okrećemo glavu jednaki smo ovom i njemu sličnima.

Ustajte u prevozu starijima

Zaštitite mlađe, nemoćne, majke i dame

Pružite onom ko nema

Saslušajte one kojima je teško

Uputite lepu reč , osmeh

PUSTITE TRUDNICE U REDU PRE VAS

Pomozite onima koje maltretiraju na bilo koji način, priskočite u pomoć to je jednako vaš život. U komentarima i po društvenim mrežama budite jednako blagi i koristite birane reči - navodi se.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track