GLUMAC I SPORTISTA UZ PREDLOG KURIRA! ODLIČNA IDEJA: Svi kanali, a jedna pretplata
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

Nemaju dilemu

GLUMAC I SPORTISTA UZ PREDLOG KURIRA! ODLIČNA IDEJA: Svi kanali, a jedna pretplata

Društvo -

Inicijativu Kurira da svi kablovski operateri imaju u ponudi sve kanale, nakon čega građani ne bi plaćali dve pretplate da gledaju sve programe, podržavaju Andrej Šepetkovski i Milan Živadinović

Inicijativu Kurira da svi kablovski operateri imaju u ponudi sve kanale, nakon čega građani više ne bi morali da plaćaju dve pretplate da bi gledali programe koje požele, podržava sve više javnih ličnosti.

foto: Kurir

Ovaj predlog, koji uveliko funkcioniše u svetu, dobio je podršku glumca Andreja Šepetkovskog, kao i sportske legende Milana Živadinovića.

foto: Dragana Udovičić

Šepetkovski kaže da je vreme da i se kod nas uvede praksa iz sveta. - Živeo sam u Americi i video kako to tamo funkcioniše, pa podržavam da to stigne i kod nas. Ne poznajem dovoljno zakone i tu problematiku, pa nisam siguran da li je to moguće i lako izvodljivo. Predlog je dobar - kaže on.

foto: Zorana Jevtić

Milan Živadinović, legendarni fudbaler i selektor, kaže da je naša ideja odlična. - To je odlična ideja, da se konačno i mi Srbi ujedinimo oko nečega, a sve radi prosperiteta i napretka. Posebno je dobro da svi gledamo sve kanale kada su u pitanju sport i fudbal, koji ionako nije na visokim granama, a kome je potrebna popularizacija. Takođe, da se i mi malo stariji uključimo u sve jer mene samo zanima da Srbija ide napred - ističe Živadinović.

Da podsetimo, inicijativa koju je pokrenuo naš list podrazumeva da kablovski operateri u Srbiji imaju u ponudi sve kanale, a da se za korisnike potom na tržištu bore na druge načine, pre svega cenom. Ukoliko se ovakva praksa uvede, više nijedan operater ne bi mogao preko noći da ukine korisnicima kanale, kao što je to nedavno uradila Junajted medija pretplatnicima Supernove, koji su ostali bez 17 kanala.redakcija kurira

Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track