HEJ, PLJEVALJSAKA MILET BAŠTO Novak Đoković stigao i u Pljevlja, POPIO ČAJ U ČUVENOM RESTORANU, Pljevljaci ostali u čudu (FOTO)
Novak Đoković u restoranu u Pljevljima, Foto: privatna arhiva

Teniski as u Crnoj Gori

HEJ, PLJEVALJSAKA MILET BAŠTO Novak Đoković stigao i u Pljevlja, POPIO ČAJ U ČUVENOM RESTORANU, Pljevljaci ostali u čudu (FOTO)

Društvo -

Đoković sa obezbeđenjem posetio i čuveni restora u Pljevljima, na radost svih ostalih gostiju!

Novak Đoković danas je bio i u Pljevljima, u čuvenom restoranu koji pripada srednjoj stručnoj školi Pljevlja.

Đoković se na iznenađenje svih koji su bili u restoranu pojavio sa obezbeđenjem. A upravo jedan od pripadnika njegovog obezbeđenja je Pljevljak.

1 / 3 Foto: privatna arhiva

Darko Gačević, profesor mašinske grupe predmeta, koji je sa kolegama iz škole ručao u tom restoranu, oko 13 sati nije mogao da veruje svojim očima kad se na vratima pojavio ni manje, ni više nego svetsi broj jedan u tenisu - Novak Đoković!

- Prijatno smo iznenađeni i počastvovani da je tako veliki čovek i sportista posetio naš grad. Kada je ušao svi smo ustali i aplaudirali. Bio je vrlo ljubazan, nasmejan, prema svima predusretljiv. Kazao je da zna pesmu "Svi Pljevaljski tamburaši" i da je čuo za ovaj restoran. Popio je čaj, nije se dugo zadržavao, ali fotografisao se sa svima - kaže za Kurir Darko i dodaje da su mu poželeli srećan put.

Novak Đoković, Darko Gačević
foto: privatna arhiva

Od direktora škole magistra Bojana Strunjaša na poklon je dobio sliku patrijarha Varnave, koji je inače rođeni Pljevljak, kao i knjigu o istoriji ovog grada. Upoznao ga je s istorijom Pljevalja i svetinjama SPC.

- Zadovljstvo mi je što sam prvi put u Pljevljima, zavičaju srpskog patrijarha Varnave - kazao im je Novak, a prenosi Darko.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja